Sådan Capture energi fra en Home Furnace udstødning

August 14

Opfange varme, der normalt undslipper ud udstødning flue af typiske ovne kan gøres, og der er forskellige enheder, der er designet til at gøre netop dette. Før du kører for at købe en af disse enheder, er det imidlertid afgørende at først at forstå, hvis det er sikkert, forsigtig eller praktiske i netop din situation. Derudover er grundig gennemgang af sådanne anordninger og lokale koder og regler afgørende for at sikre sikkerhed og effektivitet.

Instruktioner

Varme-genvinding

•Kontrollér med lokale myndigheder at sikre anvendelse af varme-genvinding enheder er acceptabel i dit område. Også, tjek ovn fabrikanter retningslinjer og henstillinger vedrørende forventede udstødning flue temperaturer, og om varme-genvinding enheder anbefales med deres produkter. Sikre, at området der skal opvarmes med regenereret varmen af passende størrelse og konfiguration for at tillade frie strøm af luften opvarmes gennem varme-genvinding enhed.

•Vælg en varme-genvinding enhed til montering i den hjem furnace udstødning kanalerne. Der er flere design, der anvendes til at udvinde varme fra udstødning flue. Nogle fungerer ved at placere varmeveksler rør direkte i udstødning luft-flow derefter blæse luft gennem disse rør; andre arbejder af leder varmen fra ydersiden af kanalerne. De fleste kræver strøm til at drive små fans for at flytte luft gennem en varmeveksler og ud i rummet.

•Installer enheden varme-genvinding efter koder, producenternes henstillinger og andre "bedste praksis" for denne form for udstyr. Sikre, at luften flyder gennem varmeveksleren kan bevæge sig frit i rummet bliver opvarmet med det. Sikre strøm til blæseren er passende og sikker for enhedens magt krav.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com