Sådan Care for Apple snegle

January 28

En ferskvands bløddyr, apple snail fungerer som en effektiv tank renere og pet for en samfundet akvarium. Der er mange arter af æble snegl, men det mest almindeligt forekommende i akvarier er Florida æble snegl. Selv betragtes som en invasive arter i naturen, er apple snegle lav vedligeholdelse Tilføjelser til dit hjem akvarium opsætning, der eksistere fredeligt og sikkert med en bred vifte af vandlevende organismer.

Instruktioner

•Sæt din apple snegle i et akvarium, der har en varm vand temperatur på mellem 70-80 grader F. for koldt vand kan dræbe snegle.

•Sæt en varieret vifte af levende akvatiske planter i akvariet. Apple snegle nyde levende planter og vil vokse ganske store, som de synes at spise hver plante i stedet. At holde planter som akvatiske græsser ikke blot giver dem vegetativ mad, men planterne også indsamle alger, som apple snegle nyde så godt. De spiser også synker og flyder fisk mad samt grøntsager som ærter, spinat og broccoli floret stykker.

•Vælg sikker akvarium arbejdskammerat for din apple snegle. De få godt med de fleste fisk og vandlevende men loach fisk, cichlider og krebsdyr som Krebs vil angribe og dræbe dem.

•Ændr vand i dit akvarium månedligt at holde vandet, sikkert og behageligt for dine fisk og snegle. Med apple snegle bliver sådanne store spisere producerer de en masse affald, der skaber en giftig miljø for dit akvatiske liv. En ændring af 20 til 50 procent vand holder din tank ren.

Tips & advarsler

  • Ikke frigive din apple snegle i søer eller vandløb i dit område, som de er en invasive arter. I virkeligheden, er apple snegle føderalt forbudt fra at være afsendt. De skal købes lokalt, hvilket gør dem lidt dyrere end "mysterium" snegle, som de skal opdrættes i fangenskab.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com