Sådan Care for bambusskud

March 1

Sådan Care for bambusskud

Hurtigt voksende, modstandsdygtig og alsidig bambus planter tjene som dekorative indendørs og udendørs haven hæfteklammer, en meget fleksibel konstruktion materiale og hjørnestenen i mange asiater kost, herunder kinesisk, japansk og vietnamesisk. Det oprindelige anlæg var så vigtig for vietnamesiske aboriginals, der legende skildrer en tidlig hjemmehørende hero, beskrevet som en "bambus konge", der blev fundet flydende på bambus som spæd forældreløse. Oprette en omsorgsfuld, støttende miljø for din indendørs eller udendørs bambusskud trives.

Instruktioner

Caring nemlig bambusskud i haven

•Undgå høst ikke din bambus planter skud for de to til tre år, der følger dens oprindelige beplantning. Efter tid passerer, vil bambus plante være stabil nok til skyde høst. I løbet af denne tid, vand anlægget med hvad der svarer til 1 eller 2 inches vand når jorden omkring bambus tørrer.

•Dæk nye skud, der vises på bambus plante base i starten af hver sommer sæson med halm eller barkflis, så snart de dukker. Denne proces kaldes mounding og skal stoppe bare helt skjule din nye skud. Mounding forbedrer plantesundhed; senere, når du begynde at høste, mounding giver mere velsmagende skud og letter den høst proces.

•Vurdere nye skud på den etablerede bambus plante base til at bestemme hvad skyder til at høste. Kigge efter skud, der er mere end 1 fod høje og 2 inches lang; de er klar til høst. Find den indsnævring punkt i bunden af hver skyde, og afbryde skyde på det pågældende sted. For at holde din bambus plante glade, efterlade to tredjedele af nye skud intakt.

•Mow ud for og omkring din plantet bambus regelmæssigt for at holde skud fra spredning for aggressivt.

Caring nemlig bambusskud som potteplanter

•Fyld en ren, godt afdrypning plante pot med almindelig pottemuld og stick skuddet flere inches i jorden. En masse "lucky" bambus skud sælges i glas vaser fyldt med sten og vand, men din skud kan ikke overleve godt, medmindre du lufte det vand, som er en langt større besvær end omplantning skyde i jorden.

•Sæt din nyligt potteplanter bambus skyde i et køligt område, væk fra direkte sollys.

•Kapacitet anlægget sparsomt, og tilføje lidt gødning, kun når du opdager nye vækst på skuddet.

•Trim tilbage enhver bambus stilke, der vokser alt for store. Du kan plante de fraskårede dele i andre Potter.

Tips & advarsler

  • Transplantation dine bambus fra en container til en haven puljen adskillige uger, før du forvente nye skud skal vises. Undgå omplantning når de nye skud allerede vokser, fordi det kan traumatisere anlægget. For en vellykket transplantation, som ikke vil skade dit skud, bland pottemuld, rådnet gødning og generelle gødning sammen for at skabe en bambus-venlige jord blanding. Grave et hul dobbelt så bredt og dybt som din bambus nuværende container, og fylde halvdelen af det hul dybde med din blandet jord. Forsigtigt fjerne bambus fra dets beholder uden klynken for meget med sin rodsystemet, og placere den inde i hullet. Sikre anlæg skyder peger lige opad. Udfylde resten af hullet med din jord mix og vand området generøst. Let vand området hver to til tre dage for tre måneder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com