Sådan Care for Bing kirsebær træer

March 5

Den mest populære type af søde kirsebær i Amerika, Bing kirsebær giver en sund og velsmagende mad. Der er ingen bedre måde at sikre at du modtager de friskeste og mest velsmagende Bing kirsebær end ved at dyrke dine egne træer. Bing kirsebær skal Cross-bestøve, hvilket betyder at du har brug for mindst to træer i orden for dem at producere frugt. Når moden og bestøvede, kan hvert træ producere op til 100 pounds af frugt. Ordentlig pleje af alle dine Bing cherry træer er afgørende for at levere friske, sunde frugter for dig og din familie.

Instruktioner

Plantning

•Purchase Bing cherry tree fra et havecentre eller børnehave. Bing cherry træer begynder at producere frugt, når de er fem eller seks år gammel; Vælg dit træ i overensstemmelse hermed. Check at være sikker på at det træ, du vælger ikke har en historie af nogen sygdomme.

•Purchase en jord test kit fra din lokale hardware butik. Indsamle jordprøver fra mindst to steder i din værftet; tillader jord til tørre, så Følg trinene for at teste jorden for pH eller surhedsgrad. Bing cherry træer foretrækker et pH mellem 6 og 7.

•Plant Bing kirsebær træ i et område af din værftet, der modtager direkte sollys og giver mulighed for vækst af træet; Bing cherry træer kan vokse op til 35 fod høje og har op en 25 fods gren spredes ved fuld modenhed. Grave et hul mellem to og tre fod dyb og mellem fire og fem fod bred. Spredt rødderne ud i hullet. Fyld hullet halvvejs med jord, så kompakt det med din skovl; fylde i hullet og kompakt jorden endnu engang.

•Kapacitet træet ved hjælp af en vanding spand eller haven slange, så snart det er plantet. Jorden vil sop vandet op, som det anvendes; holde vanding indtil jorden er grundigt fugtig og stopper dyngvåd vandet op.

Vedligeholdelse

•Kapacitet Bing kirsebær træ ofte og godt. Bing cherry tree er ikke tørkeresistente; vand ofte nok at jorden ikke tørre ud mellem vandingerne. Hæld vand, indtil jorden stopper dyngvåd det.

•Prune af kirsebærtræ hver vinter, når du har indsamlet frugt og træet er i den hvilende tilstand. Brug Sakse til at trimme svage, skadet eller syge grene. Du kan også styre frugtproduktion gennem beskæring ved at sikre, at frugterne har plads til at vokse til deres fulde potentiale uden at være skjult fra sollys eller luftstrøm af andre grene.

•Fertilize kirsebærtræer hvert forår med næringsrige mærker, der også indeholder organiske materialer som tørv til fordel for dræning. Bland gødning i jorden ved hjælp af en skovl eller rake. Konsultere en ekspert på en havearbejde center eller børnehave, hvis du er usikker på en type af gødning til at bruge.

•Applicer insekticid eller forebyggende olier til kirsebærtræ som er nødvendig for at forhindre insekt skadedyrsangreb eller sygdomme.

Tips & advarsler

  • Bing cherry træer vokser bedst i hårdførhed zoner tre gennem otte, efter skala produceret af instituttets Arbor Day. Det betyder, at de kirsebær træer vokser bedst i områder med gennemsnitlige årlige minimumstemperatur af negative 30 grader Fahrenheit til tyve grader Fahrenheit. Kontrollere hårdførhed zonen for dit område før du forsøger at plante Bing cherry træer.
  • Sammen med pH niveau af din jord, kontrollere jordens dræning evne. Bing cherry træer vokser bedst i jorden, der dræner hurtigt og nemt; sidder vand kan føre til frost og oversvømmelse, hvilket vil skade rødderne og stammen af træet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com