Sådan Care for blomstrende Krabbe træer

November 3

Med farver fra hvid til dyb rød og mere end 700 sorter, tiltrække crabapple træer mennesker og dyr ens. I modsætning til en ægte æble giver dette træ frugt mindre end 2 inches i størrelse. Lerede eller let sur jord passer til paradisæbler bedst, men de kan tilpasse sig trives i mange steder, forudsat at der er nok vand og sollys.

Instruktioner

Sådan Care for blomstrende Krabbe træer

•Tag dit træ fra sin beholder og skive roden bold 1 tommer dybt i mindst tre steder fra top til bund. Dette vil forhindre rødder fra bindende eller indpakning omkring sig og hjælpe dem til at sprede med vækst.

•Plant Krabbe træet i en placering, som vil give otte til 12 timer af sollys og god dræning. Det er bedre at vælge en tørrere område i stedet for et fugtigt område, hvilket kan føre til root rot og andre potentielle problemer. Ikke plante træet mere end 1 til 2 inches højere end den oprindelige højde af toppen af rødderne.

•Fyld hullet med jord tre fjerdedele af den måde, og udfyld de resterende med vand. Vente for vand at aftage og fyld hullet med en blanding af 50 procent jord og 50 procent organisk stof som blade eller mos. Top jorden omkring træet med et lag af muld ikke mere end 2 inches tyk til at bevare vand og vedligeholde ukrudt.

•Kapacitet træet med ca 1 inch af vandet hver uge for det første år.

•Applicer gødning indeholdende 2 til 3 pounds af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod, hvis træet blade er små eller bleg grøn eller den samlede vækst er minimal. Gødning er ikke nødvendig, hvis jorden indeholder en god mængde af organisk materiale for det første år. (Yderligere oplysninger om træet gødskning kan findes nedenfor.)

•Prune vand spirer og rodskud, de hastigt voksende skud på grenene og base, samt dele, der er døde eller syge i begyndelsen af juni. Beskæring senere end juli vil resultere i en reduktion af blomstring og frugtsætning. Lejlighedsvis trimning fra center kan være behov for tæt dyrkes træer.

•Diagnose sygdomme ved hjælp af den rette behandling. Apple skurv, leaf spot og fireblight er de mest almindelige sygdomme, crabapple. Ofte kan en fungicid behandle problemet.

•Tag larver med handsker eller ved beskæring. Mens de fleste træer er skadedyr resistent, kan et begrænset antal skadedyr forårsage skader, der kan blive behandlet med insekticider.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com