Sådan Care for brasilianske valnød

April 8

Træ fra brasiliansk valnøddetræ, også kaldet ipe træ, er en af de sværeste woods, der kan høstes til bygge- og anlægsbranchen, overgår selv eg og kirsebær i hårdhed. IPE træ er ekstremt tæt med finkornet, og varierer i farve fra en lys tan til dyb brun som grænser op til sort. Hårdhed og fint kornet af træ betyder, at det nemt modstår iført, fading, rådner og insekt angreb, hvilket gør det et ideelt valg for dæk og terrasser. Men træet stadig skal være plejet og færdig til at forlænge dens levetid.

Instruktioner

•Rengør ipe træ mindst en gang om ugen til at fjerne snavs og støv ophobning. Disse partikler, vil hvis lov til at sidde på overfladen, gradvist slides ned beskyttende finish. Feje overfladen med en kost.

•Dæk fødder alle møbler og inventar med beskyttende puder eller gummi baser. Skarpe kanter kan grave i ipe træ, og ridser i finish af træ udsætte dette område for at vejrlig, hvilket resulterer i og ujævn finish og et skæmmet udseende.

•MOP eller skyl ud den brasilianske valnød finish en gang hver to uger til at fjerne bebyggede snavs ophobning. Udendørs overflader kan skylles med en dyse, der er knyttet til en haveslange, mens indendørs overflader bør være mopped med rent vand.

•Refinish valnøddetræ med nye beskyttende belægning en gang hver fire til fem år, medmindre andet er angivet af producenten. Hver overflade har en forskellige levetid, og nogle mange skal anvendes før end andre. Anvende en ny frakke af finish vil forlænge levetiden af træ.

Tips & advarsler

  • Til indendørs ipe gulvbelægning nær sted måtter alle indgange til rummet for at fange skidt og snavs fra udendørs. Dette vil skære ned på din pleje procedurer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com