Sådan Care for Cedar Shakes

December 24

Sådan Care for Cedar Shakes

Cedar shakes er helvedesild lavet af hård cedar træ. Nogle af disse helvedesild forbliver i hundreder af år, da de indeholder olier, der gør dem naturligt resistente over for forfald. Cedar shakes kan malet eller forseglet for at beskytte dem mod overdreven vejrlig. Uanset hvilken løsning du vælger, er årlige vedligeholdelse nødvendig for at bevare skoven. Kendskab til hvordan man passer cedar shakes vil forlænge levetiden på helvedesild og holde dem ser friske.

Instruktioner

•Applicer et træbeskyttelsesmiddel til ryster. Kigge efter produkter, der specifikt angiver, at de kan bruges på cedertræ tagene eller sidespor. Ifølge Cedar rystes & Shingle forretningsudvalget, skal pakken også angive, at produktet har en UV-hæmmer, vandafvisende egenskaber og/eller er en EPA godkendt træ preserver. Følg anvisningerne på pakken for ansøgningen.

•Maintain miljøet omkring cedar ryster for at beskytte dem. Beskære filialer, udhæng cedertræ tag med sakse eller en sav. Rense tagrender regelmæssigt, i foråret og efteråret, at sikre at de fungerer korrekt og bære fugt væk fra huset.

•Rengør cedar ryster hver falder jo fyrrenåle og blade er faldet. Feje tag med en stiv kost, fjernelse løs materialer, og rense ud i rummet mellem ryster.

•Undersøg shakes årligt for skimmel, mug og mos. Du kan fjerne dette med en højtryksrenser, men ved, at forkert brug kan skade ryster. Hvis du beslutter at magten vask, lægge pres på en lav indstilling og holde det bevæger sig på tværs af ryster omkring otte til 12 inches væk. En sikrere løsning er at blande sammen en løsning på én del blegemiddel og en del vand i en spand og bruge det til at skrubbe snavs og mug med en stiv nylon pensel. Skyl helt efter endt.

Tips & advarsler

  • Bære handsker under brug af blegemiddel, som det er farligt at menneskelige hud. Spild ikke løsningen på planter eller de vil dø.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com