Sådan Care for din Honeysuckle vin

January 8

Honeysuckle vinstokke er så nem at bekymre om nemlig de er søde til at lugte og dejlige at se på. Hverken den efterfølgende form eller busk form kræver meget i vejen for opmærksomhed. Det vigtigste i omsorgen for honeysuckle vinstokke er at holde dem under kontrol eller de vil overtage din have. Vokse honeysuckle langs hegn og mure, eller som bunddække i delvis sol. Plant de nye skud mindst en fod fra deres klatring støtte og følge nogle enkle trin for at sikre, at de vil nåde din have i mange år fremover.

Instruktioner

•Train nye vinstokke at klatre ved at sikre dem løst et espalier eller anden støtte. Løkke strimler af gamle strømpebukser eller strømper over støtten, og derefter twist løkken, så det danner et ottetal. Slip den anden halvdelen af løkken omhyggeligt over baby vin. Hvis du ikke kan forsinkes loop af slange over toppen af støtten, wrap loop omkring den støtte og slip ene ende af det gennem den anden, efterlader dig med en løkke til at glide over vin. Dette vil støtte vin uden bindende det for stramt mod støtte.

•Sæt en 1-tommer lag kompost rundt i bunden af din honeysuckle vin hvert forår. Sætte en 2-tommer-tykke lag af muld på toppen af kompost at modvirke ukrudt og hjælpe med at holde planten hydreret.

•Kapacitet dine planter i løbet af sommeren, hvis du ikke får mindst en tomme af regn hver uge. Stikke en finger i jorden for at sikre vandet iblødsætning, og ikke bare liggende på toppen eller bortledning af.

•Prune Gedeblad vinstokke i sommeren og efteråret, når de har blomstret. Snit dem tilbage omhyggeligt, men sørg for du tynd dem ud så ældre vækst bliver ikke tyk og woody. Skære dem helt tilbage i slutningen af vinteren til at fremme nye blomstrer i foråret.

Tips & advarsler

  • Plante ikke honeysuckle nær andre træer eller buske, fordi det vil kvæle dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com