Sådan Care for en anilin lædersofa

July 17

Sådan Care for en anilin lædersofa

Anilin læder er læder, der er ubeskyttede eller ikke behandles med en klar aktuel belægning. På grund af dette, sofaer lavet af anilin læder er tilbøjelige til farvning og fading fra UV-stråler af sollys og ikke frastøde vand eller andre væsker som færdig læder sofaer gøre. Pleje af din anilin lædersofa til at bevare den læder naturlige skønhed og undgå grimme pletter.

Instruktioner

•Condition din sofa efter luftfugtigheden hvor du lever. Anilin læder vil blive tørt og eventuelt knæk hvis ikke aircondition regelmæssigt. Fugtige områder kan kræve kun én eller to conditioning behandlinger pr. år i modsætning til tørre steder--som desert--hvor seks programmer om året kan være gavnligt. Spørg din lokale læder specialist hvis du er usikker på hvordan ofte du betingelse din sofa. Kun bruge en læder balsam, der er specielt udviklet til betingelse anilin læder, også kaldet ikke-pigmenterede eller ufærdige læder.

Anslag dysefastgørelsen tørre i sofaen med en ren, tør klud med jævne mellemrum at tørre støv fra læderet, så det ikke sive ind. Gnid ikke i sofaen, som der vil skubbe jord ind i læderet, som fører til pletter eller ridser.

•Aftør udslip fra læder, omhyggeligt undgår at presse væsken ind i læderet. Brug en ren, blød, tør klud. Brug ikke vand, rensemidler eller sæber, da de vil sandsynligvis forårsage yderligere skader og yderligere farvning. Hvis en sæbe er nødvendigt, bruge en, der er specielt designet til at behandle anilin læder, så det har den rette pH.

Tips & advarsler

  • Gennemføre en "ingen spise, ikke drikker" regel for alle, der sidder i sofaen.
  • Overveje færdige lædersofa i stedet for Anilin, hvis du har mindre børn eller kæledyr, der vil være op og ned i sofaen ofte. Det kan vare længere.
  • Teste nogen rensemidler eller balsam på en lille inconspicuous område med sofa, som ryggen, før du bruger det i en mere indlysende sted.
  • Holde sofa ud af direkte sollys, hvis det er muligt, for at undgå fading.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com