Sådan Care for en beton tag

December 13

Sådan Care for en beton tag

En beton tag giver holdbarhed og lang levetid. De første beton tagsten blev brugt i 1800-tallet med bemærkelsesværdig succes. De konkrete fliser tilbyde vindmodstanden og kan udholde hagl uden skader. Du har også ikke at bekymre sig om rot eller vridning. Beton er også brændbart, som hjælper med at tilbyde struktur nogle brandmodstand. Fliserne kommer i en bred vifte af former, størrelser og farver. Med kun minimal vedligeholdelse, vil tag vare i generationer. Hver beton fliser med lås for at oprette en tagdækning overflade, der modstår regn og sne.

Instruktioner

•Undersøg beton tagsten hver forår og falder for eventuelle fejl eller problemer. Se efter revner, chips eller løse fliser.

•Fjern alle blade, pinde eller rester, der er blevet stukket i fliserne. Skylle snavs væk med en byge af højtryks vand fra en slange eller tryk skive, løsne det med en pensel eller fjerne ved håndkraft. Når du bruger en højtryksrenser til at rense sæt de beton fliser den til ca. 1200 pund pr. kvadrattomme eller psi. Holde højtryksrenseren, så spidsen er ca 1 til 2 fødder væk fra den flise overflade.

•Spray moss roof cleaner på fliser til at fjerne enhver mos eller lichen vækst. Følg anvisningerne på moss roof cleaner for anvendelsen. Du kan også blande en opløsning af 10 procent klor med 90 procent vand at dræbe mos. Placer løsningen i en højtryksrenser og spray det på taget.

•Rengør væk snavs i tagets grill og ventilationssystem. Grill og ventilation system hjælper luft flow i taget. Luftstrømmen hjælper med at holde taget levedygtige.

Tips & advarsler

  • Beton tagsten tager ofte på en kalkholdig udseende når nye. Den proces, som kaldes opblomstring, er kun midlertidig. Regnvand vil naturligvis fjerne den kridtagtige udseende fra taget over tid.
  • Undgå at gå på tværs af beton tagsten. De kan glide eller knæk.
  • Straks erstatte brudt beton fliser for at undgå regn og vejrforhold fra beskadige underlag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com