Sådan Care for en blå Bear Claw bregne

April 19

Sådan Care for en blå Bear Claw bregne

Bregner er gamle planter, der har eksisteret i millioner af år. De laver fantastisk haveplanter, der kræver lidt vedligeholdelse og tiltrækker meget få skadedyr eller plantesygdomme. Bregner bære ikke blomster eller frugt, men de gør for stor haven løv. En blå bear claw bregne er en plante, der kræver lidt opmærksomhed og er nemt at pleje.

Instruktioner

•Find en varm, delvist overdækket område at holde fern. Blå bear claw bregner foretrækker varme miljøer, men de modstå ikke varmen i direkte sollys godt.

•Maintain jordens pH-niveauer. Blå bear claw bregner trives i jord, der har en pH-niveau i mellem 5,6 og 6,0. Teste jordens pH niveauer ved at indsætte pH-strips i jorden; strimler angive præcist, hvad pH-niveau er.

•Plant bregne mindst 12 15 inches væk fra andre planter. Blå bear claw bregner har store blade, der har brug for plads. Hvis du vælger at hænge fern, bruge en pulje, som er mindst 1 fod i diameter.

•Kapacitet fern regelmæssigt. Kontroller, at din blå bear claw bregne har den rette mængde af vand ved at kontrollere jordens fugtighed. Jorden bør altid føles fugtig--ikke dyngvåd men ikke tør, enten.

Tips & advarsler

  • At hæve din jord pH niveau-- eller at gøre det mindre surt--brug en pulveriseret, granulerede eller hydreret materiale, der indeholder en form for kalk. At sænke din jord pH niveau-- eller at gøre det mere sure--brug en pulveriseret, granulerede eller hydreret aluminium sulfate eller svovl.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com