Sådan Care for en Ceran kogeplade

November 2

Sådan Care for en Ceran kogeplade

CERAN cooktops er fremstillet af det tyske selskab SCHOTT. CERAN er et glas-keramisk materiale, der er miljøvenlige, højtemperaturbestandig og har stort set nul termisk ekspansion. Hvis du har en CERAN kogeplade i dit køkken, er det vigtigt at pleje det korrekt at holde den ren og opretholde sin blank finish. Mens ridser ikke vil ødelægge CERAN madlavning evne, vil det påvirke skønheden af kogeplade i dit køkken.

Instruktioner

•Rengør kogeplade ofte, helst efter hver brug. Hyppig rengøring vil holde din kogeplade ser pæn og vil forhindre stoffer fra stærkt tilslutte sig den keramiske overflade.

•Anvend en metal skraber til at fjerne brændt mad og andre stoffer, der sidder fast til kogeplades overflade. Når skrabe mad fra kogepladen, holde skraberen på en 30-graders vinkel og bære ovn luffer for at beskytte dine hænder. Lig skrabning male off en vinduesrude, metal skrabere vil ikke skade CERAN overflade.

•Sæt et par dråber af et godkendt rensemiddel på midten af hver brænder område og brug et fugtigt stykke køkkenrulle til at gnide rengøring cremen ind i CERAN overflade. Arbejde cremen ind i kogepladen ved hjælp af en cirkulær bevægelse for at fjerne madlavning rester. Kontroller kogepladen er helt cool forud for påføring af rengøring cremen.

•Rinse kogeplade med klart vand, og tør med en ren papirserviet.

Tips & advarsler

  • Tage hurtig handling, når stoffer såsom plast, folie eller fødevarer med højt sukkerindhold overholde kogepladen. Skrabe disse stoffer fra kogepladen straks mens overfladen er stadig varm.
  • Brug kun godkendt rengøringsmidler for at pleje din CERAN kogeplade. Tre produkter, der er anbefalet af SCHOTT omfatter ELCO/Weiman kogeplade rengøring Creme, Golden Ventures Cerama Bryte og Whirlpool kogeplade renere.
  • Aldrig brug vaskning puder, kemiske ovn renere eller andre barske slibende rensemidler til at passe en CERAN kogeplade. Forkert pleje af kogepladen overflade kan resultere i permanent ridser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com