Sådan Care for en finer Counter højde tabellen

December 17

Sige "træ finer" for de fleste mennesker og du vil få en krøllet læben udseendet af væmmelse til gengæld. Disse ord er næsten udelukkende anvendes til at beskrive de tynde, undertiden kunstige plader anvendes til billige krydsfiner, men den smukkeste Hepplewhite og Chippendale møbler graciøse de mest omfattende paladser er lavet med finér. Det er ikke svært at tage sig af finer, men der er en forskel mellem omsorg for ægte træ finer og papirtynde ark finer. Stadig, uanset om du har uvurderlige antikviteter eller samle-det-selv møbler, pleje af finér vil holde dem søger nye.

Instruktioner

•Sæt din finer Counter højde tabellen ude af vejen for kladder og direkte solskin. Det er også en god idé at holde det væk fra tunge mund trafik. Folk forventer ikke en tabel til at være høj, og er derfor mere sandsynligt at støde deres albuer på hjørnerne.

•Rengør dit finer bord af afstøvning det én til to gange om ugen med en blød, tør klud, uanset hvad slags finer det er. Fine sandkorn kan ridse overfladen, og de mere ridser, mere faren at væsker kan sive igennem til træ nedenfor.

•Treat spild ved at tørre dem straks med køkkenrulle. Den værste ting at ske med finer møbler er til væsker sive nedenunder fineren og blødgøre limen, som kan forårsage finér til at løfte. Dette er mindre af et problem på dyre træ finér, men det kan ske.

•Rengør tørret spild ved at tilføje to til tre sprøjter af mildt opvaskemiddel til en skål med varmt vand. Dyp en klud i det og vride det ud helt. Gnid den tørrede spill, indtil det kommer ud, tør ned resten af tabellen og derefter tørre det med en ren klud.

•Polish tabeller, der har ægte træ finér på samme måde du ville polsk træ. Ikke alle finér er lavet af falske materialer; nogle gange er et tyndt lag af dyre træ som ahorn eller kirsebær sat på over billigere træ til at holde omkostningerne nede, eller på grund af styrke og holdbarhed. Brug en blød, ren klud og en spray polsk eller olie sæbe. Altid spray renere på klud, aldrig tabellen.

•Rengør benene på din finer Counter højde tabellen hver gang du støv toppen. Ben på finer tabeller er mere synlig end på sofaborde eller ende tabeller, så tjek for spindelvæv og drypper fra udslip.

Tips & advarsler

  • Reparere ridser med en træ markør, oliekridt eller indsætte voks gnides ind i bunden med en ren klud.
  • Undgå at bruge spray polsk på en rabat finer bord købt fra en big-box butik, for polske kan forårsage finish til cloud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com