Sådan Care for en fjer-fyldt Sofa

April 23

Sådan Care for en fjer-fyldt Sofa

Fjer og ned er blandt de mest komfortable materialer til sofa puder og sidste i lang tid. Generelt, puder og tilbage puder kan være fyldt med fjer, mens de vigtigste puder normalt er lavet med en skumkerne for ekstra støtte, så pakket i lag af ned og fjer. For lettere vedligeholdelse, søge ned sofaer med aftagelige, vaskbare betræk eller slip covers. Vedligeholdelse er også lettere med ned sofaer byder på tekstiler såsom corduroy, microfiber eller bomuld.

Instruktioner

•Frequently fnug puder til at hjælpe dem med at bevare deres form. Fjer puder har tendens til at synke med tiden og kan vises sjusket. Vend puder og ryste dem at omfordele fjer jævnt i puden. Buttet dem med dine hænder og satte dem tilbage på plads. Børste dine hænder over dem at glatte dem.

•Rengør polstring som anvist af fabrikanten. Hvis sofaen har flytbare pude dækker, vaske dem i koldt vand på en blid cyklus, hvis pleje tag tillader vand udrensning. Zip dækker lukket før vask. Tør dem på en lav indstilling for at undgå faldende. Hvis dækker ikke kan vaskes og tørres i en maskine, spot rense dem med en polstring cleaner eller bruge et renseri opløsningsmiddel.

•Blot op spild straks. Fjern afdækningen, hvis spill permeats polstring og lå rent papir håndklæder eller klude på hynderne. Spray området med en husstand renere for mad og drikke spild og duppes igen. Spray område med en enzymatisk renere for urin, opkast eller afføring pletter. En enzymatisk renere bryder ned i jorden og fjerner lugt. Tør hynderne grundigt før du udskifter covers.

•Lay puder udendørs på en ren, tør overflade i et par timer hvert halve år. Undgå at placere dem i direkte, lyse sollys, fordi dette vil afblege stoffet. Lufte ud puder vil også hjælpe fjerne enhver lugt, der måske har bygget op. Lejlighedsvis spray sofaen med stof freshener så godt.

Tips & advarsler

  • Vend puder og omarrangere dem lejlighedsvis så at sofaen bærer jævnt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com