Sådan Care for en græsplæne i efterår og vinter

February 8

De køligere måneder kan give boligejerne en udsættelse fra sommeren ritual af slå græs, men der er et par væsentlige ting, der bør gøres for at pleje af din plæne i løbet af efteråret og vinteren.

Instruktioner

• Lad det vokse. Mens høje græs er undgået i sommer, er det vigtigt at lade det vokse nogle i køligere måneder. Gør det muligt at vokse op til 3 eller 4 inches. Dermed vil beskytte din græsplæne i vintermånederne, fordi en græsplæne, der er skåret for lavt kan beskadige rodsystemet.

•Fertilize. Anvende en nitrogen-baseret gødning ændrer farven på græsset og fremmer vækst. Gødningen vil beskytte din græsplæne hele vinteren. Bare sørg for at følge op i foråret med en regelmæssig gødning og igen i sommeren. Vide, hvornår at anvende en gødning er lige så vigtig som den type anvendes. Det bedste tidspunkt at anvende det er lige efter en god regn. Jorden er fugtig og kan nemt absorbere alle de næringsstoffer der anvendes. For at sikre, at gødningen fordeles jævnt, skal du bruge en dråbe gødning til at anvende produktet over en gård.

•Tag faldet blade. Det er vigtigt at kontrollere nedfaldne blade, fordi de kan kvæle græsser, især på de nyligt seedet. Og hvis det ikke er en god nok grund til at bryde ud af raken, være opmærksom på at sammenfiltret blade tilbage på græsplænen kan forårsage alle slags insekt og sygdom problemer. For denne rengøring opgave, hvis der er nogen bekymring over rodløshed unge græs vinger, fungerer en bambus rake bedst, fordi det gør mindre skade end stål eller plast modeller. En blæser eller bioklip plæneklipper er et godt alternativ til de gammeldags rake, men dyrere og nosier.

•Hold fra græsset. Is på græsplæner eller tramper på nyligt gennemvædet græsplæner kan være ødelæggende for unge græs vinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com