Sådan Care for en hjem kedel

March 6

Et hjem kedel er enhed inde i din ovn, der varmer op vand. Kedlen sender derefter vandet til radiatorer i din værelser til at producere strålevarme. Kedler er stor støbejern enheder, der kræver regelmæssig vedligeholdelse. Hvis du er ligeglad for din hjem kedel, kan du forvente at forkorte levetiden af din ovn. Pleje af din kedel vil koste dig langt mindre end at erstatte den.

Instruktioner

•Udskift i linjen oliefilter en gang om året. Du vil finde den filter monteret på linjen mellem olien holding tank og ovnen. At udskifte filteret, slukke for ovnen, Find olie shut-off ventil og slukke olieforsyningen. Løsne møtrikken på toppen filter boliger og fjerne glas bund fra huset. Trække ud filteret og placere en ny i filter boliger. Sikre glas bund til boliger og tænde den afspærringsventil. Dette vil sikre dit filter fjerner urenheder, der kan opbygge inde i kedlen.

•Undersøg afkalker ved at trække låget fra saltlage tank. Hvis saltlage tank ikke har nogen salt i det, hældes en til to poser af skyllemiddel salt i tanken. Kontrollere saltlage tank mindst en gang om måneden. Ikke alle kedler har en skyllemiddel tank; dog behandler en skyllemiddel tank vandet før det går ind i kedlen og reducerer kalk, kalk og jern oprustning inde i kedlen. Hvis du ikke har en, konsultere en ovn ekspert i dit område for at se, hvis du kunne drage fordel af en. Disse buildups kan alvorligt forkorte din kedel.

•Planlæg årlige besøg til din skorstensfejer. Selv om en kedel system er en lukket enhed, brænder ingen brændstof helt. Dette betyder, at din skorsten til sidst træsko med sod. Sod oprustning er ikke kun en brandfare, det nedsætter driftseffektivitet af din ovn og forårsager din kedel til at arbejde hårdere. En ren skorsten vil øge levetiden af din kedel.

Tips & advarsler

  • Selv om ikke direkte en del af kedlen, Sørg for at holde kedlen motor ren. Motoren monteres normalt på forsiden af kedel huset og har en elektrisk forbindelse boks tilsluttet til den. Tør motor ren med en tør klud. Snavs oprustning på motoren kan forkorte motorens levetid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com