Sådan Care For en Home Run steg Bush

May 3

Sådan Care For en Home Run steg Bush

Home run steg bush producerer mørke, ægte rød, fem-petal blomstrer hele sæsonen. Busk er afrundet og medium højde. Home run er en lactuella rose og så blomster vises næsten hele tiden. Ideel til lavt hegn (det vokser til 4 fod høje eller mindre), i Potter og som en accent plantning inden for en grænse, home run er en nem-care rose. Den mørke grønne løv supplerer de fed rød, let duftende blomster.

Instruktioner

•Plant dit hjem køre rosenhæk i rig, veldrænet jord i et område, der modtager mindst 6 timers solskin pr. dag; rosenhæk vil blomstre mere voldsomt, hvis det bliver 8 timers sol om dagen.

•Kapacitet rosenhæk når nedbøren ikke giver mindst 2 inches vand pr. uge. Lede vand fra en slange eller vanding kan på bunden af rosenhæk snarere end sprøjtning det ovenfra at forhindre rust (svampesygdomme). Hvis det er muligt, installere en soaker steg eller andre begravet kunstvanding system, da dette er den bedste vanding strategi for roses.

•Fertilize rose i det tidlige forår og derefter månedligt indtil omkring en måned før den første frost dato i efteråret. Følg vejledningen på pakken gødning; de fleste granulerede goedninger angive skrabe 1/2 kop i jorden rundt i bunden af rosenhæk.

•Rengør op nedfaldne blade, blomster og barkflis omkring rosenhæk i den sene falde for at forhindre husly og overvintrende-over enhver sygdom eller insekt rovdyr.

•Beskyt din home run steg i USDA zoner nord for zone 4; home run er hårdføre zone 4, men skal vinter beskyttelse i koldere områder. I det sene efterår, mound halet i jorden omkring bunden af rosenhæk til en højde på omkring 12 inches. Dække hele busken med blade eller halm efter mounded jorden fryser.

•Tag blade eller halm og mounded jord fra omkring rosenhæk som det smelter i foråret.

•Prune beskadiget væk eller syge Stokke i det tidlige forår, og tip-sveske de resterende Stokke. Home run rosenbuske reagere på lys beskæring, og behøver ikke at være alvorligt skære ned. For at aflæsse sveske, fjerne kun de sidste 2 inches fra længden af de fleste spanskrør.

Tips & advarsler

  • Home run roser er meget modstandsdygtige over for blackspot og meldug, to af de mest almindelige og skadelige steg løv sygdomme. Ikke rutinemæssigt spray home run for svampesygdomme, medmindre du se tegn på rose rust.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com