Sådan Care for en italiensk tomat træ

March 24

Italienske tomat træet vokser tomater 1 til 2 lbs. i vægt omkring 6 inches i diameter. Træet vokser til højder af 25 fod høje og kan bære op til 4 skæpper af frugt. Den italienske tomat træ, også kendt som ubestemt klatring-l-afgrøde tomat, plante tager 85 dage for at modnes og bære frugt. Med ordentlig pleje, vil denne tomatplante bære frugt indtil den første frost.

Instruktioner

•Kapacitet træet italienske tomater to gange om ugen, at give planten vand nok til at trænge ind i jord 6 til 8 inches dyb. Jorden forbliver fugtig at forhindre blossom - ende rot. Hvis området modtager mindst 1 tommer regn hver uge, bør jorden holde sig fugtig. Tørke berettiget manuel dyb vanding.

•Spread en 1-tommer lag af muld over jorden omkring træet italienske tomat. Hvis plantet i områder hvor somrene er kølige, hjælpe sorte muld med at holde jorden fugtig og varm. I områder med varme somre er halm tilstrækkelige til brug for barkflis.

•Når tomat plante på dagen du plante den med 5-3-4 (nitrogen-fosfat-kalium) vandopløselig gødning og én gang hver tre uger derefter.

•Brug et 6-foot-tall espalier at støtte den italienske tomatplante som det vokser. Placer espalier bagsiden træet så grenene kan indhyllingsafstand væve, hvis det er nødvendigt. Nogle tomat træer vil vokse lige op uden at behøve støtte, men det er altid bedre at tilbyde støtte, så træet ikke beskadiges, hvis det vælter.

•Prune de suckers, der vokser fra bladet stammer. Sucker er skåret på stænglen, men ikke skåret i stilken, fjerne amme ved at skære så tæt på stilken base som muligt uden nicking stilken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com