Sådan Care for en konfødereret Rose plante

July 31

Konfødererede roser er ikke ligefrem roser på alle, men i stedet er en busk eller et stort træ af familien hibiscus. Det er heller ikke de konfødererede, da de blev lavet i Kina. Deres navn kommer fra det faktum, at de trives i varme, fugtigt temperaturer i syd.

Solid planter, der vokser selv i hård jord, konfødererede roser kræver lidt pleje. Plantens blomster vare ikke meget længe; dog vil det blomstre hele sommeren så at du har smukke roser det meste af tiden (Reference 1). http://www.rosetypes.org/Confederate-Roses.html

Instruktioner

•Plant den konfødererede Rose i en solrig eller lys-shifting skygge område. Det vil giver bedste resultater i næringsrige jord fuld af organiske materialer, men hårde jord vil ikke skade planten. Anlægget vil gøre godt hvis du vand det hver dag, men det er ikke nødvendigt at gøre dette. Uden tilstrækkelig vand begynder bladene at hænge, så hvis det er især tørre i dit område, du bør vand planten.

•Hvis din konfødererede Rose er frostbitten i vintermånederne, beskære busk før vækstperioden begynder. Walter Reeves, en havearbejde ekspert fra Georgien, anbefaler, "når den første frost nips fra bladene, skar busken til 12-inches høj og dække det med en papkasse." Du kan også skære ned busken i det tidlige forår til at holde det voksende bredere end højere. Brug hækkeklippere til at skære stænglerne til den ønskede højde.

•For at holde din konfødererede Rose på sit bedste, bare overlade det alene. Busken blomstrer når det er tilladt at vokse til sin naturlige form og størrelse. Det kan stå alene som en enkelt busk eller være en smuk, solid tilføjelse til en have af træer og buske.

Tips & advarsler

  • Blomster af den konfødererede Rose ændre farve som de bliver ældre. De begynder en lyse hvidt, derefter henvende sig til en bleg lyserød, og derefter skifte til en mørk pink, lige før de dør.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com