Sådan care for en orkidé kaktus

January 14

Sådan care for en orkidé kaktus

Christmas cactus, også kendt som orkidé kaktus er en populær, vinter-blomstrende stueplante indfødte til Brasilien. hængende stængler af Christmas cactus gør det et godt valg til ampler.

Instruktioner

•Blooming for en orkidé kaktus er altid i de varmere måneder om foråret og sommeren. De er meget modstandsdygtige og kan holdes inden for eller uden normalt, i modsætning til mange andre orkidéarter. Men det er meget vigtigt ikke at give din plante for meget sollys, da dette kan forårsage problemer med blade og blomster. Med de fleste af mine orkideer jeg gerne holde dem bag blinds, så sollyset er spredt.

•I September og oktober, Christmas cactus planter bør holdes i et køligt rum hvor temperaturerne vil forblive omkring 50 grader, give eller tage et par grader. Sørg for ikke at udsætte dem for frostgrader. Det er også meget vigtigt, de opbevares i et rum, hvor ingen kunstige lys vil være tændt om natten.

•Den Christmas cactus bør aldrig anbringes i nærheden af en dør, der åbner og lukker på ydersiden. Ligeledes, holde det væk fra varme kanalerne eller i nærheden af pejs eller utætte områder.

•Fertilization og vanding er de andre 2 afgørende spørgsmål i orchid cactus pleje program. Orchid cactus foretrækker ikke deres rødder at blive våd og derfor anbefales det at plante kaktus på en sådan måde, at vandet er tømt nemt. Jord behøver ikke at være tæt pakket, men i virkeligheden en blanding af uorganiske, organiske samt sand materiale skal anvendes.

I slutningen af oktober eller begyndelsen af November, gøre en anvendelse af en 0-10-10 type flydende gødning. Et andet program af denne gødning kan foretages i februar. I løbet af vækstsæsonen fra April til September, befrugte planter med en all formål flydende stueplante type gødning. Den gødning du bruge bør have kvælstof forholdet ikke er højere end 10 procent. Af de tre numre på en beholder, gødning er det første tal kvælstof.

•Jeg rådgive at kun vand cactus når de fleste slidlaget af pot media er helt tørt, overdreven vand kan skade dit root system og føre til root rot.

•Humidity er også vigtig for orchid cactus pleje, men ikke noget at miste søvn. Du kan blot tage den standard tilgang og sætte potten oven på nogle småsten eller specifikke fugtighed bakker. Fugtighed i den gennemsnitlige hjem bør dog tilstrækkelig for planten til at vokse.

•Likewise, det bedste tidspunkt for ompotning en kaktus er i februar, marts eller April. Men husk på anlægget vil blomstre bedst hvis det er holdt i en container, hvor det er pot-bundet. Hvis din Christmas cactus får ordentlig pleje og er placeret i den rigtige placering, er det ikke usædvanligt for det til at blomstre flere gange i løbet af året. Beskæring bør ske, når den nye vækst starter i marts eller begyndelsen af April.

Tips & advarsler

  • En af de mest frustrerende ting, som kan ske for Christmas cactus er efter blomsterknopper har udviklet de aflevere anlægget. Bud drop kan være forårsaget af nogen af flere forskellige forhold. Normalt skyldes det over vanding, manglende fugt eller utilstrækkelig lys.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com