Sådan Care for en Prairie brand Crabapple træ

September 10

Prairie brand crabapple, (Malus x Prairie brand), har noget at tilbyde for hver sæson. Blomstrer vises i maj, begynder som rødlige knopper og åbning i pink-lilla blomster varer i mindst to uger. Grøn sommer vegetation er erstattet af lyse orange efterår blade. Dybt røde frugter forbliver længe nok til at brødføde sultne sangfugle i løbet af vinteren. Prairie brand har en behagelig, afrundede form, og vil nå højder på omkring 20 fod ved modenhed. Give prairie brand crabapple træ lidt ekstra opmærksomhed i løbet af det første år, og det vil belønne dig med mange års lav vedligeholdelse skønhed.

Instruktioner

•Plant prairie brand crabapple træ i foråret, når jorden har tørret ud til det punkt, at det ikke længere er mudret. Rødderne af træet vil have en vanskelig tid oprettelse af hvis jorden komprimeres. Prairie brand crabapple vil gøre godt i næsten enhver jord, der ikke er alt for våd. Plant træet i fulde sollys, hvor det ikke vil være skyggen af høje bygninger eller andre træer.

• Giv prærien brand crabapple træ tomme af vand hver uge, at der er ingen regn. Tillade en haveslange til at dryppe langsomt i bunden af træet. Vanding dybt en gang om ugen vil hjælpe træet udvikle solide rødder, og er at foretrække frem for hyppige, lavvandede vanding.

•Fertilize de prærien brand crabapple træ én gang om året, i det tidlige forår, begyndelsen, når træet er et år gammel. Bruge en velafbalanceret, time-release gødning.

•Prune prairie brand crabapple i det tidlige forår før træet blomstrer, eller efter det færdige blomstrer i slutningen af foråret. Fjern eventuelle grene der krydser andre grene, samt grene der vokser for tæt sammen. Beskære off enhver svage eller beskadiget afdelinger eller filialer brudt i løbet af vinteren.

•Tag nogen suckers så snart de dukker, som suckers vil trække energi fra træet. Bruger sakse, skære sucker tæt på træet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com