Sådan Care for en pude Top madras Overlay

January 3

Om du har valgt en pude top overlay til at lindre smerte af en øm ryg eller blot for luksus af en ekstra blød seng, din overlay vil tage år af slid og ælde fra en sovende krop. For at holde din pude top i topform, observere en tidsplan for vedligeholdelse. Dette vil tillade dig at nyde komforten i din seng ved at forlænge levetiden af din pude top.

Instruktioner

•Opret en vedligeholdelsesplan for din pude top overlay. Dette gøres bedst ved blot kontrollere din overlay så ofte som du ændre dit sengetøj eller hvornår eventuelle spild eller messer ske på sengen. Når du fjerner din lagner, kontrollere overlay til fordybninger, pletter, misfarvning og lugt.

•Fluff din overlay. Hverken fnugger din overlejring er hyppigste vedligeholdelse kræves for en pude top. I tilfælde af at dit overlay er ikke beskidt, men har fordybninger eller har behov for en overordnet set god hverken fnugger, skal du fjerne den fra sengen. Placer overlay'et i tørretumbleren, og køre det på en kort cyklus på den laveste varme eller ingen varme på alle. Når cyklen er afsluttet, fjerne overlay og Undersøg om dens fluffiness er blevet restaureret. Hvis ikke, Kør det til en yderligere cyklus, og tilbage til din seng.

•Spot behandle din overlay for pletter eller små messer. Almindeligt skal du rense flydende messer på dit overlay først ved at absorbere så meget af væsken fra det alt for som muligt. Bruge en tør klud, og tryk det mod det våde område, indtil du ikke kan fjerne enhver mere fugt. Behandle området med en mild sæbe eller hjemmelavet sæbe som eddike. Dette vil hjælpe med at undgå pletter, fjerne lugt og spare dig fra at skulle køre overlejringen gennem en ekstra vask. Brug af et stof genopfriskningskursus spray kan også hjælpe. Sørg for at tjekke producentens anvisninger for brug af produktet på dit overlay.

•Rengør din pude top overlay i vaskemaskinen og tørretumbleren. Mange pude top overlejringer er maskinvaskes på den sarte cyklus i koldt eller varmt vand. Passe på ikke for at bruge varmt vand som varmen kunne beskadige overlejringen eller forårsage svind. Når tørring overlejringen, enten luft tørre det, eller placere den i tørretumbler på den laveste heat indstilling. Du bør kun vaske og tørre overlejringen hvis overlejringen er blevet synligt beskidt, hvis en syg person har sovet på det, eller hvis det ikke har været vasket i over en måned da det kan forårsage slid til stof og fyld. Dette bør være den mest sjældne vedligeholdelse du gøre for din overlay.

Tips & advarsler

  • Brug ikke varmt vand, når du vasker din pude top overlay, da dette kan beskadige overlejringen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com