Sådan Care for en pude Top rullemadras

February 28

Pude top rullemadrasser er puder, der simulerer fornemmelsen af en pude top madras. De er normalt lavet af fjer, hukommelse skum eller uld og er ideel til fast eller overdådigt madrasser, der har brug for ekstra blødhed. De passer over toppen af madras som en madras dækning. Pude top puder ikke kun tilbyde en blødere top for en madras, men de også fungere som et dække for madras, beskytte madrassen fra slid og ælde. Madrasser med pude top polstring syet på kan ikke være vendt over, men med puder, kan du fjerne puden og vende madrassen efter behov.

(Se reference 1)

Instruktioner

•Brug sig når de lægger rullemadras, eller når du fjerner rullemadras. Puden, selv bør passe stramt over toppen af madrassen er det vigtigt at købe den rigtige størrelse pad til din madras. For eksempel hvis du har en queen size madras, skal du kun bruge en dronning størrelse pad.

•Tag pad hvert par måneder for rengøring. Vaske uld og ned fjer puder i en stor skive med kold eller varm vand. Brug store skiver at sikre puden ikke få snagged eller revet. Du kan normalt vaskes hukommelse skum puder i maskiner, men du kan ryste dem ud til at slippe af med støv og vende dem for at minimere slid.

•Tør puder i store tørretumblere som dem, der findes på vaskerier, eller hænge dem uden for at tørre. Brug middel eller lav varme. Placer en sko eller tennis bold i tørretumbler med ned fjer puder til at hjælpe fnug dem. Placer ikke hukommelse skum puder i tørretumblere. Hvis du har at fugte dem for at fjerne snavs, hænge dem til tørre.

•Sæt en madras dække over pad og madras, før at sætte ark ekstra beskyttelse mod farvning eller tårer.

Tips & advarsler

  • Fjerne puder hurtigt, hvis de bliver våde at forhindre, at væsken siver ned på madrassen.
  • Justere og center pad ugentligt som puden kan slide lidt på madrassen.
  • Tillad pads tørre helt efter rengøring før de sætter dem tilbage på madrassen. Fugtig pads kan medføre skimmelvækst og skader på madrassen selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com