Sådan Care for en regn tønde

October 14

Sådan Care for en regn tønde

Regn tønder er store baljer, Tønder eller skraldespande, der er knyttet til et hjem eller bygningens nedløbsrør til at indsamle regnvand, der løber ud fra taget. Det opsamlede vand kan bruges til at vande plænen og haven, dermed bevarelse af husholdningernes vand og reducere vandregningen. Selv om regn tønder er forsimplede i design, skal de vedligeholdes regelmæssigt. Hvis regn tønder ikke er vedligeholdes, bliver vandet forurenet og uegnet til brug.

Instruktioner

•Åbn vand studs i bunden af regnen tønde en gang om ugen og tillade alt vandet til løbe ud af det for at forhindre myg æg fra udklækningen. Alternativt kan du installere en bøde-maske vindue skærmen over alle åbninger i regn tønde, at bar myg, som tillader dig at gemme vandet længere.

•Lift toppen af regnen tønde en gang om ugen og søger grønalger. Hvis alger er til stede, tømme alt vand og vask indvendigt med en blanding af 1 gallon af vand og 3/4 kop blegemiddel. Krat sider af tønde godt med en ren krat pensel og skyl tønde med rent vand for at fjerne blegemiddel rester.

•Scrape off enhver blade, pine halm og tag snavs, der ophobes på toppen af tønden eller på trådnet. Du bør gøre dette mindst to gange om året, selvom flere ofte er bedre.

•Træk regn tønde i efteråret før temperaturen falde til frysepunktet. Løbe ud alt vandet og trække op på den fleksible downspout knyttet til toppen af regn tønde. Rengør indvendigt med en blegemiddelopløsning og slå regn tønden hovedet eller placere den i en garage eller kaste indtil foråret.

Tips & advarsler

  • Når rengøring regn tønde, tømme blegemiddel vand i en husstand afløb eller et område af værftet hvor det ikke vil skade planter.
  • Altid tømme vand til en placering væk fra bygningens fundament.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com