Sådan Care for en Sago Palm Bonsai plante

December 15

Sago palm planter er planter kan tilpasses til mange miljøer. De er også langsomt voksende, hvilket gør dem velegnet til bonsai. Sago palm har en særskilt udseende, med stammen minder lidt om en ananas og flagrende grønne blade vokser fra toppen. Selvom det ligner et palmetræ, er det ikke. Disse planter, i stedet, tilhører familien cycad. Sago palm bonsai planter er ikke svært at tage sig af, men efter et par tips vil holde din plante sunde.

Instruktioner

•Fyld en bakke med et lag af småsten. Hæld vand i bakken, indtil det knap nok når toppen af småsten.

•Sæt sago palm bonsai's pot direkte på småsten. Fugt fordamper fra vandet skaber fugtighed, som er omfattet af disse planter. Hælde mere vand på småsten som nødvendigt, men lad ikke plante gryden stå direkte i vandet eller det kan absorbere det gennem afløbshuller og lider af overwatering.

•Tillad sago palm bonsai tørre mellem vandingerne. Vent til vand indtil top 1/2 tomme af jord er tør. Tåge blade med vand dagligt, eller flere gange om dagen, hvis betingelser er tørre, til at holde blade fra udtørring.

•Fertilize sago palm bonsai mindst to gange om året - en gang i foråret når nye vækst kommer og en gang i sensommeren eller begyndelsen falder før vinteren ankommer. Vand sago palm som du normalt ville, derefter anvende en flydende gødning fortyndet til halvdelen af beløbet angivet på etiketten for potteplanter.

•Hold sago palm bonsai i et smukt oplyste område, indendørs eller ud. Bringe det indendørs før temperaturen falde til under 50 grader. Sago palm bonsai kan normalt tåle temperaturer under dette, men for at være på den sikre side og reducere belastningen på anlægget, bringe det indendørs før dette sker.

•Prune off henfaldet blade fra bonsai, ved hjælp af bonsai sakse. Andet end dette og lejlighedsvis forme, du vil sjældent nødt til at beskære disse planter, som de er så langsomme avlere.

Tips & advarsler

  • Frø af en sago palm er giftigt ved indtagelse. Holde denne plante fra dyr og børn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com