Sådan Care for et kirsebær finér færdige tabel

April 5

Finér betyde forskellige ting for forskellige mennesker. Til konger og dronninger af de mest fantasifulde royal courts henviste de til den mest udsøgt indlagt træværk, der prydede deres paladser. For os moderne folkemusik betyder det papir-tynde stykker af godt træ lamineret til billigere træ at gøre overkommelige, pæn møbler. Kirsebær træ finér er yderst populære, fordi solide cherry er ud over de fleste budgetter. Opretholde kirsebær finér er ikke meget forskellig fra omsorg for solide cherry. Med lidt ekstra kærlig opmærksomhed, kan du vedligeholde kirsebær finér og har møbler passer til royalty.

Instruktioner

•Støvposens din kirsebær finer bord mindst en gang om ugen. Brug en ren, fnugfri klud og tør støvet forsigtigt væk, være omhyggelig med ikke at gnide det ind i finish.

•Fyld en lille skål med varmt vand og tilsæt 2 til 3 sunde sprøjter af mildt opvaskemiddel. Dyp en ren, fnugfri klud i løsningen og vride det ud, indtil det er næsten ikke fugtigt. Vask din kirsebær finér tabel forsigtigt, og tør med en ren, tør klud.

•Spray en ren, fnugfri klud med en fin tåge af god kvalitetsmøbler polish og massere blidt det ind i din tabel. Dette vil tilføje glans, men det stiller også en lys beskyttende belægning. Brug en teske eller deromkring af citronolie, hvis du foretrækker ikke at bruge en spray.

Tips & advarsler

  • Fremme brugen af coastere og dækkeservietter til at holde dit kirsebær finer bord på udkig nye.
  • Aldrig sat nogen form for mad eller drikke direkte på overfladen af et kirsebær finér-bord.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com