Sådan Care for Fading Boxwoods

February 2

Sådan Care for Fading Boxwoods

Den amerikanske Boxwood samfund proklamerer boxwood som "mands ældste haven ornamentale." Dette populære anlæg er blevet brugt i århundreder som en formel hæk i haver rundt om i verden. Selv om der er flere typer af boxwoods, deler de alle de fælles karakteristika for at være en grøn grøn, kompakt og prydplanter plante, der er nemme at dyrke og figur. Desværre, hvis de ikke er ordentligt plejet, de kan miste deres karakteristiske grønne og fade.

Instruktioner

•Tilvejebringelse vinter beskyttelse for din boxwoods. Placer en højere plante eller skygge struktur nær din Buksbom, hvis det er i fuld sol og mister farve under vintermånederne. Boxwoods kan udvikle en orange farve når de begynder at miste deres grønne. Beskytte boxwood fra vinter vind, hvis anlægget er ude i fri. Brug en plastik læhegn eller dække omkring planten.

•Forbedre luftcirkulation omkring anlægget af tyndere grene. Skære nogle af de mindre grene ned af 6 inches, indtil du kan se den overordnede gren struktur af boxwood. Beskæres i efteråret, men undgå alvorlige beskæring, som boxwoods tage tid til at komme. Tyndere grene vil også hjælpe boxwood tør når det regner, at undgå svampesygdomme, der kan påvirke sin farve.

•Fremme ordentlig dræning omkring boxwood. Oprette små, dybe huller omkring Buksbom og opfyldning, dem med strimlet bark eller nogle andre løst materiale. Sikre, at jorden ikke er for sandstrand. Vandet løber for hurtigt fra sandet jord. Køb ordentlig jord ændringsforslag på et havecenter og blandes i jorden omkring planten.

•Tag skadede eller syge blade fra boxwood ved omrystning hver gren og rive op blade rundt i bunden. Hvis en svampesygdom forårsager svækkelsen, du ikke ønsker at sprede sig til grønnere dele af planten. Trim off enhver døde grene.

•Undgå fugt stress og watch jorden. Holde jorden lidt fugtig omkring 12 til 18 inches under overfladen i løbet af året. Planen i overensstemmelse hermed hvis det ikke regn, som boxwoods behøver omkring en tomme af vand hver 10 dage hele foråret og efteråret. Vand boxwood planter mere om sommeren, hvis jorden tørrer hurtigt ud. Vandplanter, inden vinteren fryser for at forhindre Brunering af bladene. Brug soaker slanger til dyb vanding og undgå vanding ovenfra.

•Fertilize boxwoods falde hver to måneder hvis du vokser dem i containere eller sen, hvis de er i jorden. Befrugte i bunden af anlægget, omkring linjen drop, med en 10-6-4 gødning. Følg anvisningerne på gødningen og kun befrugte mulched og fugtig boxwoods for at forhindre overdreven befrugtning. Undgå direkte kontakt mellem bladene og gødningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com