Sådan Care for fedtsten bordplader

April 5

Fedtsten er en smuk og robust materiale ofte anvendes i hele hjemmet til udsmykning i både nye hjem byggeri og køkkenbordet igen surfacing projekter. Her er hvordan du kan vedligeholde og passe på fedtsten bordplader til at holde din søger nye.

Instruktioner

•Brug skærebrætter, grydelapper, silikone Bordskånere eller andre typer af Bordskånere, der har gummifødder, når du arbejder på køkkenbordet overflade at forberede fødevarer, eller når de hviler varme gryder og andre retter på tælleren fedtsten. Selvom fedtsten er modstandsdygtige og er ikke tilbøjelige til brændende, kemikalier eller pletter, det er let at ridse overfladen. Hvis det sker, forsigtigt gnide ud nogen pletter med sandpapir og touch med mineralsk olie eller bis voks.

•Maintain countertop farve (blå-grå eller mørke) ved enten at lade overflade til mørkere naturligt over tid eller gennem anvendelsen af mineralolie eller bis voks. Hvis du bruger mineralsk olie, dækker hele overfladen med olie, tørre væk overskydende med papirservietter og derefter buff med en bomuldsklud.

•Husk at fedtsten er ikke-porøs og at du bør anvende olie til overfladen ved hjælp af denne metode flere gange i de første uger indtil du nå dine ønskede køkkenbordet farve og følg med ansøgninger hver en til tre måneder bagefter for at bevare effekten.

•Rub bis voks, hvis du foretrækker en mindre fedtet overflade, på overfladen af køkkenbordet med en tør klud, vent ca 15 minutter og derefter buff med en anden klud.

•Tag olie fra det første lag af sten til at returnere din fedtsten køkkenbordet til dens naturlige blå-grå udseende med afrids alkohol og en tør klud eller med fine kvalitet af sandpapir.

•Seal sten eller forsøg på at forsegle sten med en professionel kvalitet fugemasse. Fedtsten er ikke-porøs, kan anvendelsen af en sealer tage tid og kræfter. Hvis du har problemer med programmet, gå til din lokale hjem forbedring butik eller køkkenbordet salg butikken for mere information om og faglig bistand med fugemasse, der arbejder med fedtsten.

Tips & advarsler

  • Fedtsten bordplader formørket naturligt over tid opretholde deres lys blå-grå farve længere, men de er også tilbøjelige til ujævn mørke pletter fra madlavning olie splatters, der opstår i nærheden komfur og dræn. Hvis du ønsker din fedtsten bordplade har en selv-farvet udseende, opretholde bordplade med mineralsk olie eller bruge sandpapir til at fjerne varemærkerne, som de vises.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com