Sådan Care for firedobbelt sølvplade

May 15

Processen med sølv plating er udført af galvanisering et tyndt lag af sølv over en stærkere og normalt billigere uædle metaller. Firedobbelt sølvplade indeholder 8 troy ounce af sølv, i forhold til standard sølv plade, som indeholder kun 2 troy ounce. Med sin sølv finish, forbedret holdbarhed og priser, der var mere overkommelige end ren sølv stykker, firedobbelt sølvplade steg i popularitet i slutningen af 1800-tallet efter Abe Silverman af Abe Silverman antik sølv butik. Mange af disse samme høj kvalitet firedobbelt sølvplade elementer er stadig i omløb i dag. Med en lille indsats, kan du nyde din firedobbelt sølvplade stykker i mange år.

Instruktioner

•Rinse firedoble sølv plade i varmt vand umiddelbart efter brug for at fjerne fedtsyrer fra fødevarer som æg, mayonnaise, salt, sennep, citronsaft og andre frugter, der kan forårsage misfarvning eller plette.

•Hand-vask firedobbelt sølvplade i varmt, sæbevand vand i stedet for at sætte det i opvaskemaskinen. Skrub stædig madrester fra firedobbelt sølv plating ved hjælp af et ikke-slibende svamp.

•Tør firedobbelt sølvplade straks ved hjælp af en blød, 100-procent-bomuld viskestykke. Undgå at tillade firedobbelt sølvplade elementer at dryppe tørt i en Opvaskestativ, da dette kan medføre grimme vand pletter til form på overfladen.

•Sno firedobbelt sølvplade i plette-resistente sølv klud og opbevares i et køligt og tørt kabinet når den ikke er i brug.

•Polish firedoble sølv plade med jævne mellemrum ved hjælp af en kommerciel sølv polering produkt som Wrights eller Weiman sølv creme. Anvende den sølv polske på din firedobbelt sølv plade ved hjælp af en blød, 100-procent-bomuld viskestykke eller et jersey Strik rag. Bruge sølv polering produkt i overensstemmelse med pakke instruktioner for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel sølvsmed for at reparere eller re plade firedobbelt sølvplade elementer.
  • Undgå iblødsætning firedobbelt sølvplade i vand, da langvarig fordybelse kan beskadige finish af sølv plating.
  • Brug ikke citrus-duftende opvaskesæbe, når vask firedobbelt sølv plade, fordi citronsyre kan beskadige den sølv plating.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com