Sådan Care for floks

December 2

Sådan Care for floks

Phlox David er hjemmehørende i den østlige del af Nordamerika og blev valgt staude i år 2002. Denne rygraden i sommerhaven har en lang vækstsæson og producerer store duftende blomster. Disse snedækket toppet planter er lidt over 3 fod høje. For at få en vellykket flower tager bed lidt pleje; Du skal vide at forberede jorden og plante planter for at få smukke blomster.

Instruktioner

•Chose en container. Containere kan være så simpelt som en 5-gallon maling spand eller kat kuld beholder af plast, cedertræ eller teak 20-tommer kube til udplantning, en gammel vin tønde skæres i halve, en 24-tommer diameter af 20-tommer dyb harpiks eller terra-cotta pot, eller en håndlavet sten eller beton container. Omkostninger for planter kan variere fra $10 til $800, afhængigt af dit budget og det udseende, du vil oprette.

•Få en pottemuld. Valgte en pottemuld, der er sket for blomster og har masser af organisk materiale. Phlox som en lerede jord, der har masser af organisk materiale. Pottemuld bliver fluffy på først i puljen, men da det er vandes, det vil pakke ned og har brug for mere føjet til toppen til at holde gryden fuld nok. Afhængigt af størrelse beholderen du får, vil du har brug for mellem 25 og 200 M3 quarts af jord.

•Vælg hvor du skal placere dit anlæg. Floks kan lide fuld sol (mindst seks timer om dagen) eller delvis skygge. Tænk over hvor skyggerne falder i løbet af dagen og sørg for at vælge et sted hvor din plante får solen de nødt til at hjælpe dem med at trives.

•Purchase en sund plante som din start. En lokale haven butik vil have det bedste udvalg i foråret. Sørg for at dit anlæg er ikke root bundet, eller det vil tage længere tid at vokse.

•Sæt floks i en jord, der er fugtig men afløb godt. Holde det fugtigt, men undgå for meget vand, fordi root rot kan være et problem med denne plante.

•Undgå vanding denne plante med en sprinker eller en dyse fra toppen. Det kan ikke lide overhead vanding. I stedet vand i jorden, men ikke bladene af planten.

•Sæt en to til tre inches af muld oven på jorden for at holde ukrudtet nede og rødder cool. Barkflis kan være kompost eller bark støv eller jord skaller. Efter anlægget er veletablerede, stammer tynde planten ned til fire til seks, så det ikke får alt for tætte og invitere meldug. Det er godt at lade luften cirkulere.

•Klippe brugte blomster fra planter, før de slippe frø. Dette vil både hjælpe planten har energi til at gøre flere blomstrer indtil slutningen af sæsonen, og forhindre baby planter, der ikke vokser rigtigt. For at gøre yderligere planter fra dit anlæg, skal du følge trin 10 nedenfor.

•Tjek for skadedyr, spider mider og plante bugs hver uge eller deromkring. Spider mider og plante bugs kan styres med nyttige insekter, som spiser mider eller en naturlig spray som chili voks.

•I to eller tre år, grave rødder op i slutningen af efteråret efter de er gået i dvale. Kun bruge afsnit 2 inches tyk, og skær dem i afsnit 2 til 4 inches lang. Plant dem vandret i sand 2 inches dyb. Hold dem fugtige og cool. De vokser bedst på omkring 50-60 grader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com