Sådan Care for gobelin

January 13

1200 og 1300-tallet brugte vævere gobeliner som en måde at skabe vægkunst skildrer historiske scener, bibelske fortællinger og myter. I år, processen skiftet fra en hånd-vævede teknik fremstillede gengivelser. Med ændringen blev det lettere at pleje for gobelin for at bevare den oprindelige kvalitet. Med de rigtige værktøjer og viden, kan du holde din gobelin i uberørt tilstand.

Instruktioner

•Tag rynker eller folder med et strygejern. Placer tapetet, så bagsiden vender opad. Sæt dit steam jern til en lav indstilling og tryk på tapetet. I genstridige folder eller rynker, gøre temperatur af jern indtil dampen er i stand til at udjævne dem. Må ikke stryges forsiden, som er den synlige side når tapetet hænger.

Hæng din gobelin i en passende placering. Naturligt lys kan falme væg tapisserier over tid. Hvis et vindue giver lys til at skinne ujævnt på din Gobelin, kan det falme en del udsættes for lys, at skabe et forvrænget udseende. Hænge din gobelin utilgængeligt for børn kan reducere forekomsten af pletter på stof.

Hæng tapetet ved hjælp af den korrekte metode. De fleste væg tapisserier har rod lommer eller hængende sløjfer. Leverandører sælger gobelin stænger med dekorative ender, kaldet korsblomster, som kan tilføje et dekorativt element til din gobelin. Nogle mennesker foretrækker at købe billigt træ dyvler i stedet for stænger, men dette kan tiltrække møl. Skub din dyvel eller stang gennem lomme eller sløjfer og fastgør den til væggen hardware. Dette vil forhindre unødvendige huller i din Gobelin, hvilket kan føre til optrævling af tråde.

•Følg den populære i tidligere århundreder--rensemetode slå støvet. Oprettet to saw heste og placere et håndklæde over hver at beskytte overfladen af din gobelin. Lå gobelin ansigt over dem, så det er fladt. Tryk langs ryggen, pas på ikke for at banke gobelin off understøtter, at løsne støv.

•Anvend en blød børste til at rense forsiden af tapetet en gang om året. Hårde pensler kan snag stoffet, så brug en blød børste som en hestehår børste. Hvis du har et gardin eller drapere vedhæftet fil til din støvsuger, bruge det til at forsigtigt vakuum forsiden af gobelin at fjerne akkumuleret støv.

•Hav din gobelin tørre rengøres efter behov for at fjerne eventuelle pletter. Check med tøjrens at sikre det har erfaring i at håndtere gobelin.

•Gem din gobelin at forhindre rynker eller folder. Når du har brug at gemme din Gobelin, rul det omkring en pæl. Folde det kan oprette nye rynker eller folder. Det anbringes i et område, hvor møl ikke vil spise stoffet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com