Sådan Care for græs af Jacobs

January 29

Jomfru græs, er en stor og bøjning græs, der danner tyk grupper af grønne blade. Det er oftest bruges i landskaber for tekstureret og slående løv. Jomfru græs kræver et sted i landskabet, der får mindst en halv dag i fuld sol. Der er mange sorter, der tilbyder smukke farver af blade som gul, hvid og rød. Denne græs vokser op til 10 fod høje og kan dyrkes i amerikanske landbrugsministerium (USDA) zoner 4 til 9. Jomfru græs kræver pleje ud over det af de fleste andre græsser.

Instruktioner

•Purchase klumper i containere. Plante jomfru græs i midten af foråret, når græsset knivene er omkring en fod høje. Grave et hul ca dobbelt så bred som plante container. Ikke plante for tidligt. Ifølge prydplanter græs ekspert Jim Brockmeyer, Sørg for at jorden har varmet før plantning.

•Spread, rødder af hånd lidt før at sætte dem i jorden. Bruge dine hænder igen til fast secure jorden omkring rødderne. Vand jorden dagligt, således at den er fugtig, men ikke oversvømmet.

•Fertilize jomfru græs før sommeren, når bladene starter deres vækst spurt. Bruge en tredjedel cup af gødning hver måned om sommeren. Ikke over vandet i løbet af denne tid, som gennemsnitlig nedbør er passende.

•Carefully afbrød alle brudt blade til en højde af otte til 10 inches i slutningen af foråret eller forsommeren. Opdele i midten af en rod klump, da det lukkede og åbner. Følg vejledningen på opdeling græsser i afsnittet ressourcer nedenfor.

•Dig op til hele rodklump og skær forsigtigt center i halvdelen med en haven spade eller skovl. Halvdelen hvert stykke igen med haven spade. Plante et afsnit i det oprindelige hul og plante de andre ønskværdige områder i din landskab. Du vil finde din jomfru græs er stor som baggrund for en blomsterhave, som en naturlig skærm stykke i midten af en græsplæne eller endda som en kant til din ejendom.

Tips & advarsler

  • Plantning klumper af Jomfru græs for tidligt i foråret kan forårsage rådne rødder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com