Sådan Care for granatæble træer

June 28

Granatæble træer vokse til højder på 20 fod eller mere i løbetid for fuld størrelse sorter. De producerer store, afrundet frugt med en læderagtig grønne hud, der bliver rødt, når den er moden. Hud er skrællet væk for at afsløre Sektional afdelingerne pakket med facetteret ruby rød frø. Folk nyde spise eller presning af frø til deres saft, bortskaffelse af hård center pit. Frøene er værdsat for deres søde tangy smag, mens træet er værdsat for sin let-til-pleje-for naturen.

Instruktioner

•Pomegranate træer vokser i tempererede steder, hvor vintrene er cool og somrene er varme. Træerne tolerere mild frost uden skade, men vil begynde at fastholde betydelige skader, hvis temperaturen falder under ca 15 grader F for vedvarende perioder. Granatæble træer kan overleve mindre-end-ideelle betingelser såsom lange kolde vintre, men vil være mindre tilbøjelige til at blomstre og sætte frugt. Ideel temperaturer bør holde mellem den lave 30s og den høje 90s hele året.

•Locate granatæble træer i direkte fuld sollys, så de får en hel dag eksponering. De mere sol og varme granatæble træer udsættes for, jo mere sandsynligt er det at producere spiselige frugter. Den mere skygge de vokser i, de mindre og mere bitter frugt vil være--hvis de nogensinde producerer frugt på alle.

•Plant granatæble træ træer ved blanding af kompost og granuleret træ gødning i den eksisterende jord. Grave et hul, der er mindst dobbelt så stor som rodklumpen eller pot træet vokser i. Hæld i kompost til at fylde hullet halvvejs, og blande jord og kompost grundigt. Fjern denne blanding fra hul med en skovl og bunke i nærheden. Fjern gryden fra unge og placere root bolden i hullet. Fyld hullet med jord og kompost-blandingen, så jorden er selv med kronen på træet, hvor stilken af trunk indtastet jorden i potten.

•Kapacitet granatæble træer grundigt efter indledende plantning og tillade jord tørre mellem vanding. Granatæble træer vokse godt i tørre, halvtørre betingelser med masser af sol og sommer varmen. Vand dybt men sjældent at etablere en dyb og omfattende rod struktur, som træet kan drage til at fastholde det gennem tørkeperioder.

•Prune granatæble træer sparsomt. Beskære træer direkte filialer fra andre træer eller fra gnide mod en struktur. Også beskære toppe for at bevare et kortere mere håndterbare træ til høst af frugt.

Tips & advarsler

  • Granatæble træer gør fremragende container planter på grund af deres lethed af pleje og tørke-solid karakter. Børnehave detailhandlere sælger dværg sorter eller beskære standard sorter at holde dem små. Anvende en granuleret gødning en gang om året til rodzonen, ifølge produktpakken. Care for Granatæbler kræver lidt mere end vand når de er etableret, men lys årlige fodringer vil tilskynde bedste vækst.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com