Sådan Care for Hemlock træer

June 5

Sådan Care for Hemlock træer. Hemlocks er smukke træer, der gør fremragende privatliv barrierer mellem egenskaber. I modsætning til mange andre træer men kræver hemlock træer regelmæssig service. De tiltrækker bugs, der kan ødelægge de majestætiske træer, hvis ikke serviceres regelmæssigt. Uanset om du lader dem vokse høj som tårnhøje fyrretræer eller trimme dem i pæn buskads, kan hemlocks være værd at den ekstra indsats for deres skønhed og den værdi, de kan føje til din ejendom.

Instruktioner

•Hire et gartneri service at sprøjte din træer to gange om året for at undgå angreb. Du kan også bruge en af mange gør det selv-behandlinger til at forhindre angreb.

•Spray din hemlock træerne en gang om ugen med en haveslange i om sommeren, når vejret er tørt. Denne sprøjtning vil vaske af nogen af de fejl, der er lige landet. Vand i tidligt om morgenen eller aftenen.

•Trim dine træer, når vejret er køligere. Hemlocks kan ikke lide varmen og reagerer ikke godt på nogen tjeneste når temperaturen er i 90s eller højere. Mens hemlocks gøre nice hække, vil de vokse højere og sundere, hvis trimmet tyndt, giver luft og lys at trænge ind de buskede dele.

•Plant hemlocks fra en garage eller gaden. De er følsomme over for emissioner og kan lide ikke salt, der går på vejene om vinteren.

•Se dine elskede træer nøje for tegn på skadedyrsangreb. Hvis du ser en hvid stof danner på toppen af nåle eller på undersider, behandle så snart du kan. Når fyrrenåle begynder at brune og falde af, kan træet dø hvis angreb ikke er stoppet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com