Sådan Care for hydroponiske tomater efter de er nedkølet

July 11

Sådan Care for hydroponiske tomater efter de er nedkølet

Mens hydroponiske tomater er dyrket i næringsstof løsninger såsom vand og gødning i stedet for jord, er det endelige produkt den samme med hensyn til pleje og opbevaring behov. Mens mest kooperative udvidelse kontorer ikke anbefale lagring hydroponiske tomater i køleskabet, hvis du kan undgå det, skal du gemme dem i køleskab til at forlænge deres liv. I så fald er anbefalingen at opbevare dem korrekt at beskytte dem mod skader og opretholde kvaliteten.

Instruktioner

•Wait indtil tomaterne er fuldt moden, om muligt før opbevaring din hydroponiske tomater i køleskabet. Vask dem ikke før opbevaring i køleskab.

•Hold tomater i et område af køleskabet hvor de kan sidde fladt på deres bund. Omhyggeligt placere fødevarer og containere omkring tomater for at undgå at støde tomater, som kan forårsage blå mærker. Gemme tomater i et rent, tørt område i køleskab fra råt oksekød, fisk, skaldyr eller fjerkræ til at undgå at forurene tomater med juice eller blod fra kød.

•Kontrollér tomater dagligt for blå mærker og andre tegn på fordærv såsom fordybninger i frugt hud. Brug straks hvis du bemærker blå mærker eller fordybninger. Smide tomater, som har skimmelsvamp eller slim på dem.

•Opbevar skære hydroponiske tomater i plastikposer eller lufttætte beholdere.

•Tag tomater fra køleskabet, før brug, og giver mulighed for at komme til stuetemperatur før servering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com