Sådan Care for kvarts bordplader

August 4

Kvarts er en af de mest almindelige mineraler på jordens overflade. På grund af sin skønhed og glans, kan det være et attraktivt alternativ til en granit bordplade. Granitbordplader er porøs og kan være farvet eller have utiltrækkende ændringer i en stor bordplade slab. Quartz bordplader er manipuleret professionelt og kræver meget lidt vedligeholdelse pleje.

Instruktioner

•Kom på forsegling køkkenbordet kvarts. Da kvarts er ikke-porøse, behøver det ikke at være forseglet eller beskyttet som granit eller andre naturlige sten bordplader. Det kommer med en poleret overflade, der fungerer en beskyttende barriere.

•Brug varme puder eller Bordskånere når markedsføring hot containere på et quartz køkkenbordet. Mens bordplader kan håndtere moderat varme, kan langvarig varme forårsage skade.

•Rengør bordplader med et ikke-slibende køkken renere. En eddike og vand løsning eller varmt sæbevand fungerer bedst. Hvis du leder efter en mere grundig rengøring, vil de fleste rengøringsmidler sælges på hylderne i supermarkeder fungere fint, men holde sig væk fra rengøringsmidler der indeholder blegemiddel. Altid tør bordplader med en blød svamp eller vaskeklud.

•Prevent skrabe bordplader af altid at bruge et skærebræt, når du bruger en kniv. Også, placere glas og flasker eller dåser af drikkevarer på coastere. En anden måde at forhindre ridser er at placere alle tilbehør eller hårstyling udstyr, flasker eller lotion på en bedrift bakke eller hylde Hvis du har quartz bordplader i badeværelser.

Tips & advarsler

  • Quartz bordplader er ikke så fleksible som fremstillede laminat. Forebygge revner eller skår ved ikke at tillade nogen at sidde eller stå på bordplader.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com