Sådan Care for mit træ skærebræt

March 10

Sådan Care for mit træ skærebræt

En træ skærebræt er en aktiv for ethvert køkken. Uanset om du sønderdeling frisk frugt til en salat eller terninger kylling for stir fry, giver dit træ skærebræt en solid overflade for dit arbejde. Men blot vaske Skærebrættet efter brug er ikke nok til at holde det i sine bedste tilstand. Sig til en træ skærebræt ordentligt og det vil vare i mange år.

Instruktioner

•Scrape ud af bestyrelsen efter hver brug med en stål spatel eller skraber. Skrabning bestyrelsen vil fjerne fugt oprustning, som vil hjælpe med at holde træet fra vridning og revner.

•Rengør dit skærebræt straks efter brug. Fyld køkkenvask med varmt, sæbevand vand. Dyp en klud i sæbevand og brug det krat begge sider af Skærebrættet. Skyl skærebræt under rent vand fra hanen, så tørre grundigt med en ren parabol håndklæde. Ikke dykke eller suge skærebræt i vandet.

•Tag pletter fra dit træ skærebræt med groft salt. Drys salt på Skærebrættet. Lade det der for omkring fem minutter og derefter krat skærebræt med en fugtig svamp. Skyl og tør grundigt.

•Sanitize din skæring bord efter opskæring af kød på det ved at sprøjte det med ufortyndet eddike. Lad eddiken sidde på en træ skærebræt i et par minutter og derefter skylle det ud rent vand. Ikke kun vil eddike sanitize: det vil slippe af med uønsket lugt.

•Alternate ved hjælp af begge sider af træ Skærebrættet. Dette vil holde overfladen selv på begge sider af brættet. Også, ikke skære kontinuerligt i det samme sted på Skærebrættet. Distribuere din skære jævnt over hele overfladen af træ.

•Applicer en frakke af mineralsk olie til din træ opskæring bestyrelsen en gang hvert par uger at beskytte træet mod fugt og bakterier. Varme et par spiseskefulde af mineralsk olie i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder, indtil det er bare varm. Dyp en blød klud i mineralsk olie og gnide ned hele skærebrættet, arbejder i retning af woods' korn. Lad olien blød i skoven i omkring fem minutter før aftørring den overskydende olie med en ren, blød klud.

•Gem din skærebræt, når det er helt tørre. Lægge det fladt mens opbevaring og holde det på et sted, der ikke er omfattet af ekstrem kulde eller varme temperaturer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com