Sådan Care for Non-Stick Køkkengrej

November 6

Non-stick køkkengrej er lavet af belægning indvendigt af pander med polytetraflouroethylene, bedre kendt som Teflon. Teflon belægning forhindrer mad fra stikning til pan, hvilket reducerer behovet for smør eller madolie og gør oprydning en brise. Med blot en smule af simple, regelmæssig pleje, kan du holde din ikke-stick køkkengrej i god stand og måske endda forlænge dens levetid.

Instruktioner

•Wash ikke-stick køkkengrej i varmt, sæbevand vand før du bruger det for første gang og efter hver brug. Brug en svamp, blød børste eller plastik skuresvamp, om nødvendigt, til at fjerne madrester fra din køkkengrej. Skyl køkkentøj under rindende varmt vand og sted i en Opvaskestativ at lufttørre. Tør ikke-stick køkkengrej med en blød klud, hvis det foretrækkes.

•Opbevar ikke-stick køkkengrej i et køligt, tørt sted mellem bruger. Undgå stabling dine gryder, som den ikke-stick finish kan opretholde ridser.

•Brug kun træ, plast eller nylon redskaber med din ikke-stick køkkengrej til at opretholde sin ikke-stick finish. Undgå at bruge skarpe eller metal redskaber, som kan ridse køkkengrej og forårsage dens klæbefri lag at skrælle.

Tips & advarsler

  • Ældre ikke-stick køkkengrej kan udvikle en tynd film af bagt på olie, der kan mindske den pan klæbefri kvaliteter. Dække bunden af gryden med bagepulver og fylde det med vand; lægges i blød natten over. Vaske panden i varmt, sæbevand vand næste dag for at fjerne lag af bagt på olie. Tør det med en blød klud eller tillade pan til luft tørre.
  • Skader på grund af metal køkkenredskaber brug er ikke dækket under de fleste producent garantier. Kontakt fabrikanten for yderligere garanti og care rådgivning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com