Sådan Care for nye Floratam Sod i Florida

June 20

Sådan Care for nye Floratam Sod i Florida

Floratam er en bred vifte af St. Augustine græs, der blev udviklet af University of Florida og Texas A & M University. I modsætning til andre St. Augustine græs kultivarer gør Floratam ikke godt i enten kulde eller i skyggen. Det også tiltrækker chinch bugs og er modtagelige for flere plænegræs sygdomme. Trods disse problemer er Floratam den mest almindeligt dyrkede græs i Florida, ifølge plænegræs specialister på University of Florida.

Instruktioner

•Kapacitet de nylagte Floratam sod dagligt i de første tre uger efter installation. Den øverste tomme af jord skal være fugtig på alle tidspunkter. For at kontrollere, at du leverer vand nok, løft et hjørne af sod og sonde jorden med fingeren. På særlig varme Florida dage skal du vandet to eller tre gange om dagen.

•Fertilize Floratam sod 30 dage efter plantning med en 10-10-10 formel. Befrugte tilskuddet og på den måde, der foreslog på pakken gødning.

•Mow de nylagte græsplæne tre uger efter installation, til en højde på mellem 3 og 4 inches.

•Spray nye Floratam sod plænen med en bredspektret fungicid to uger efter plantning, og derefter hver anden måned i løbet af regntiden, sommer og falder i Florida.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com