Sådan Care for plænen

July 24

Sådan Care for plænen

En velplejet plæne er grøn og glat og viser stolthed ved ejerskab. Tage sig af en græsplæne behøver ikke at være hårdt arbejde. Med regelmæssig vedligeholdelse kan nogen græsplæne være misundelig på neighbothood. Grundlæggende plænepleje omfatter regelmæssig vanding, gødskning og klipning. Vælg en arter af græs, der gør godt i din lokale klima og er let at pleje. Nogle arter, såsom bøffel græs, behøver ikke engang skal klippes.

Instruktioner

•Kapacitet græsplæne efter typen klima, jord og græs. De fleste græsplæner har brug for ca 2 1/4 inches af vand om ugen i et varmt klima. Køligere klimaer behøver mindre. Bruge en sonde til at se, hvor langt rødderne af plænen gå ned i jorden og vand efter roden dybde. Rødder, der er 6 inches dybt i en sandet jord har brug for omkring 1/2 en tomme af vand men en lerjord vil har brug for tre gange så meget. Sandjord afløb hurtigt, så der skal vandes oftere end ler.

•Mow græsplænen ofte og aldrig skåret af mere end en tredjedel af sin højde. Holde græsset mellem 2 1/2 til 3 inches høj. Forlade det klippede græs på plænen. Det nedbrydes og tilføjer næringsstoffer til jorden. En bioklip plæneklipper hastigheder denne proces. Holde plæneklipper blades skarpe. Sløve blade forårsage brun spids på græsset.

•Fertilize græsplæne ofte i løbet af vækstsæsonen. Foder i tidlige forår, sent forår, sensommeren og i slutningen af vækstsæsonen. Du kan ikke skal fodre i både tidlige forår og årsskiftet dyrearten græs. Græs kræver en masse nitrogen, når den vokser. Et højt kvælstofindhold, der er specielt designet til græs gødning er den bedste løsning. Hvis græsplæne udklip er fjernet, er det også nødvendigt en gødning med små mængder af kalium og fosfor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com