Sådan Care for Rollison hængende Leucothoe

February 21

Sorten "Rollisoni" af hængende Leucothoe (Leucothoe fontanesiana "Rollisoni") er en kompakt busk, der vokser fra tre til seks fødder i højde med en seks-fods spredning. Det har en grædende voksende vane og blomstrer i små, duftende hvide blomster i foråret. Rollisoni er ideel til et skyggefuldt sted i woodland-tema haven. Hvis der dyrkes i fugtige regioner, bør det være vokset i solen for at forhindre svampeinfektioner på dens blade. Rollisoni hængende Leucothoe, hjemmehørende i USA, gør bedst når der dyrkes i zone 5 til 8 på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone kort.

Instruktioner

•Kapacitet den hængende Leucothoe at holde jorden fugtig på alle tidspunkter. Hvis det vokser i fuld sol kræver det mere vand til at undgå blad skoldplet.

•Når busk med en gødning, formuleret til brug på syre-elskende planter, såsom en azalea eller rhododendron mad. Anvend gødning, ifølge etiketten priser, i det tidlige forår før Leucothoe begynder voksende.

•Rejuvenate de tilgroede hængende Leucothoe ved at skære det tilbage til inden for seks inches af jord, når den er færdig blomstring. Ellers, busken kræver ingen beskæring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com