Sådan Care for sang af Jamaica planter

April 24

Hvis du leder efter en stor plante med attraktive løv, der kan gøre en indendørs stedet, kunne "Sang af Jamaica" (Dracaena reflexa "Sang af Jamaica") være løsningen. En slags dracaena, der også kan dyrke udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10-11, det gør godt i de fleste områder, bortset fra nær ved kysten, hvor luft og jord kan være salt. Anlægget har sværd-formet blade typisk for denne gruppe af planter, men dens blade er gullig-grøn, med mørkere grønne striber og kanter. "Song of Jamaica" er en pålidelig, let at vokse plante, der kræver kun grundlæggende pleje til at trives.

Ideel lysforhold

"Song of Jamaica" udvikler rosetter af blade, der omgiver stærk, oprejst stilke. Når moden, kan det være omkring 8 fod høj, med en bredde på 6 fod. Denne plante er bedst når det bliver delvis sol eller lys, let filtreret lys. Hvis klimaet er varmt og frostfrit, og du vokser planten udendørs, give det lidt morgensol men beskyttet mod stærk, varme eftermiddagssolen, der kan svide sine blade. For potteplanter udendørs modellen er et sted i nærheden af en mur, der giver eftermiddag skygge eller under et tag eave ideel. Hvis anlægget "Sang af Jamaica" er indendørs, holde det i et lyspunkt, som i en let gardiner, syd - eller vestvendt vindue, eller give det kunstige lys fra en grow lys, der udsender lys i hele spektret.

Jord og vand

Denne plante er ganske tørke resistente og tolererer tørkeperioder godt, selv om dens vækst er bedst, når jorden holdes jævnt fugtig. Under langvarig tørke, give en udendørs anlæg supplerende vand, satsning hen til 1 tommer per uge, herunder regn. Tilføje nogle økologiske muld under plantens baldakin at hjælpe bevare jordfugtighed under tørkeperioder. For en indendørs-dyrket plante, vand når den øverste tomme af jord føles tør at røre ved, men lad det dræne godt efter vanding og aldrig lade planten stå i en vand-fyldte tallerken.

Fodring og beskæring

Befrugte en "Sang af Jamaica" plante hver måned i løbet af dets vækstsæson, som generelt er i forår gennem sommeren. Bruge en velafbalanceret, vandopløselige gødning, som en 10-10-10 formel, fortyndet med en sats på 1/4 tsk pr gallon af vand, men check etiketten for yderligere anvisninger. Regelmæssig beskæring af høje, nøgne stængler på denne plante stimulerer nye vækst i cut enderne og fremmer busket, tæt vækst, medvirke til at forebygge en langbenet udseende. Sveske tidligt i foråret, før en ny flush af væksten begynder, og forhindre spredning af plantesygdomme ved at tørre din beskæring kniv eller saks i sprit mellem nedskæringer.

Eventuelle problemer

Selv om "Sang af Jamaica" er normalt skadedyr - og sygdomsfri, kan det tiltrække spider mider, især når planten er vokset i tørre indendørs luft. Disse mikroskopiske skadedyr producere web-lignende belægninger på unge skud, i sidste ende dræbe dem, hvis ikke kontrollerede. Spray en inficeret plante med insekticid sæbe, fortyndet med en sats på 6 spsk per gallon af vand; våd alle plantedele helt og Gentag spray hver anden uge efter behov. Denne plante har også fordel af ekstra fugt, så tåge det regelmæssigt og holde en potteplanter modellen på en sten-fyldt bakke, der indeholder vand, der når lige under småsten toppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com