Sådan Care for slagter blok bordplader

May 26

Sådan Care for slagter blok bordplader. Slagter blok bordplader lavet af træ tilføje en elegant og raffineret touch til ethvert køkken. Mens slagter blok design er ideel til tilberedning af mad, dens naturligt porøse træ har tendens til at absorbere safter og væsker fra levnedsmidler. Øjeblikkelig og grundig rengøring, især efter opskæring råt kød, er vigtige for opretholdelse af livet af køkkenbordet og sundheden for din familie. Denne artikel indeholder generelle instruktioner for den rette pleje af enhver træ slagter blok overflade.

Instruktioner

•Wash bordplade med mild sæbe og vand. Regelmæssig flydende parabol vask vaskemiddel fungerer godt. Brug en ren svamp eller parabol håndklæde. Tørt træ godt med en blød klud.

•Kill bakterier, ofte efterladt af råt kød med blegemiddel. Tilføje en spiseskefuld af blegemiddel i en gallon af varmt vand.

•Tag hårde pletter fra slagter blok bordplader af hælde citronsaft på overfladen og lade det trække i flere sekunder.

•Maintain usminkede køkken bordplader med giftfri olie behandlinger på ugebasis, eller når som helst du bemærker den træ tørring eller farve fading. Coat tælleren med olie, lad sidde i fem minutter og derefter tørre væk resten med en klud, papir håndklæde eller bomuld. Vente 12 timer før du bruger tælleren.

•Rengør lakeret slagter blok bordplader, hvor mad er ikke normalt forberedt, med vand og mild sæbe. Tør efter med et blødt håndklæde. Lakerede bordplader behøver ikke olie behandlinger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com