Sådan Care for smedejern

June 10

Sådan Care for smedejern

Udtrykket "smedejern" beskriver metal, der har været opvarmet og hamrede ind i en bestemt form af en metal faglært. Denne proces er populært anvendes for smedejernsporte, hegn og havemøbler. Klassisk smuk og utrolig holdbar, smedejern bevarer sin skønhed i mange år hvis givet ordentlig pleje. At forebygge skader går i første omgang langt i at bevare din smedejern.

Instruktioner

•Wash din smedejern med opvask flydende og varmt vand mindst en gang om måneden for at fjerne dagligdags snavs, støv og snavs. Tørre smedejern med et rent håndklæde at forhindre rust.

•Dæk din smedejern, hvis muligt, under regnfuld eller tåget vejr at minimere ruster. Tarps kan anvendes til at dække smedejernsporte eller rækværk og beskyttende slipcovers kan købes for at beskytte smedejern havemøbler.

•Undersøg din smedejern regelmæssigt for ridser eller skår male. Hvis du opdager en udsat patch af smedejern, vaske området med varmt sæbevand og derefter røre op ved hjælp af en rust-resistente udvendige metal maling finish. Undertiden touch-up maling er inkluderet i købet af smedejern havemøbler. Hvis touch-up maling blev ikke medtaget, eller du reparerer en smedejern hegn eller gate, skal du bruge en bil maling i en matchende farve.

•Tag rust fra din smedejern ved at skrubbe det med den fineste kvalitet stål uld skuresvamp, som du kan finde. Hvis din smedejern er alvorligt rustne eller du planlægger at refinish det alligevel, kan du overveje at ved hjælp af et produkt kaldet naval gelé for at opløses af rust.

•Spray din smedejern med en automotive spray voks to gange om året for at forhindre rust. For de bedste resultater, anvende spray wax ifølge pakke retninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com