Sådan Care for støbejern gryder

June 17

Sådan Care for støbejern gryder

Støbejern gryder giver en fantastisk måde madlavning fødevarer på grund af den måde, hvorpå de jævnt distribuere og holde på varmen. Korrekt pleje for støbejern gryder kan nemt vare hele livet og være gået ned i familien. Uanset om du bruger det til sviende, stegning eller braisering, er støbejern gryder stærke, alsidige og vigtigt udstyr i ethvert køkken. Her er hvordan du kan korrekt pleje for din støbejern-pander, således at de vare i flere generationer.

Instruktioner

•Den nye støbejern-pander, du skal sæson dem for at oprette en non-stick madlavning overflade og beskytte metal af gryden. Forvarm ovnen til 300 grader. Ved hjælp af spæk eller bacon fedt, grundigt frakke støbejern pan. Brug ikke en vegetabilsk olie eller nogen andre flydende fedt, fordi det ikke vil beskytte metal og faktisk vil efterlade klistret rester på overfladen af gryden.

•Sæt støbejern gryde i ovnen i 15 minutter. Fjerne gryden fra ovnen og hæld ud eventuelle overskydende fedt. Placer støbejern gryden tilbage i ovnen og bages i en yderligere to timer.

•Du kan gentage denne proces flere gange bedre styrke de krydderier, der beskytter støbejern pan. Ved hjælp af gryden til at koge højt fedtindhold fødevarer vil også bidrage til at styrke krydderier.

•Hvis dit pan begynder at vise tegn på rust eller hvis maden begynder at holde sig til overfladen, skal du igen sæson på panden. Ren panden først ved at fjerne eventuelle madrester. Grundigt tørre støbejern pan med et viskestykke, så startprocessen krydderier.

•Properly rene din støbejern gryder ved at skylle det mens det er stadig varmt, men sikkert at røre. Brug varmt vand og skrabe pan, hvis det er nødvendigt at fjerne eventuelle rester. Brug ikke sæbe eller en skuresvamp, da det kan ødelægge den pan krydderier og beskadige overfladen.

•Apparatet må ikke opbevares fødevarer i støbejern gryder. Den naturlige surhedsgrad af fødevarer vil straks begynde at nedbryde den pan krydderier og maden vil også få en metallisk smag.

•Når du gemme støbejern gryder, Sørg for at forlade låg ned. Forlader lågene på vil resultere i en ophobning af fugt, der kan forårsage din støbejern gryder for rust.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com