Sådan Care For tomatplanter

January 6

Sådan Care For tomatplanter

At have en have er en fantastisk måde at hjælpe med at skære på din købmandsvarer bill. Hvis du har aldrig plantede en have før, er tomatplanter et godt sted at starte. Plantning og høst din tomater, er du i for lidt arbejde. De skal være luget, fodres, vandes og meget mere. Her er anvisninger på, hvordan man passer tomatplanter.

Instruktioner

•Kapacitet tomatplanter. Når du har udvalgt og plantet tomatplanter, skal du vande dem ofte. Tomatplanter har brug for konstant fugtighed, men ikke så meget at de er vandlidende. Hvis du ikke vand tomater nok, kan huden opdele. Check jorden omkring tomatplante flere gange om ugen; Hvis det ikke er fugtigt tilsættes mere vand. For at forhindre, at planterne tørrer ud eller få root rot, vandplanter på en tidsplan.

•Weed din tomatplanter. Tomatplanter har tendens til at tiltrække omstrejfende ukrudt. Træk ukrudt omkring tomatplanter, hver gang du vand dem så ukrudtet ikke tiltrækker skadedyr og sprede sygdomme til dine tomater. Tilføje barkflis omkring tomatplanter til at afskrække ukrudt.

•Når tomatplanter. Som frugt på din tomatplante begynder at vise, du har brug at gøde det. Dette er typisk i den sene sommer (August). Befrugte en tomatplante én gang hver to eller tre uger. Som planterne begynder at blive tunge, tilføje (September) generelle gødning, der er højt kvælstofindhold at gøre anlægget stærk nok til at støtte de frugter og løv.

•Støtte tomatplanter. Binde stilken af tomatplante til en støtte pæl. Bruge bånd, der ikke vil bryde eller beskadige tomatplanter.

•Beskyt tomatplanter. Der er flere forskellige skadedyr, der kan målrette tomatplanter. Der er whiteflies, rød spider mider og bladlus, som du kan kæmpe ved sprøjtning planterne med vand og mild rengøringsmiddel. Hvis disse parasitære komme ud af hånden, skal du spørge dit Havecenter om pest control sprays. Du skal også holde øje med mosaik virus, som er når blade bliver broget, gul og forvrænget. Hvis dette sker, de inficerede planter har brug at blive gravet op og ødelagt af forbrændingen. Vær omhyggelig med ikke at sprede virus til nærliggende planter. Aldrig håndtere en sund plante efter håndtering af en plante med mosaik virus.

Tips & advarsler

  • Tomaterne vokser og bliver modne, samle dem og nyde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com