Sådan Care for tumlede marmor

December 1

Tumlede marmor er en type af sten, der almindeligvis anvendes til at gøre borde, bordplader, fliser og andre home decor produkter. I modsætning til poleret marmor, der er forarbejdet til en skinnende finish, er tumlede marmor spundet i en maskine til at oprette en sløvet, porøse finish. Ved hjælp af tumlede marmor i din indretning kan tilføje et naturlig og rustikt strejf til dit hjem. På grund af sin porøse finish, tumlede marmor har brug for særlig omhu for at bevare sit attraktive udseende.

Instruktioner

•Seal din tumlede marmor gulv, bord, bordplade eller andet produkt med en sten og cementmørtel sealer før brug. Anvendelse af sten og fuger sealer på din tumlede marmor produkt ifølge pakke retninger for de bedste resultater. Forsegle din tumlede marmor produkt hver seks til otte måneder for at bevare sit udseende.

•Rengør snavs, støv og snavs fra din tumlede marmor produkt, efter behov, for at forhindre snavs partikler fra handler som sandpapir på overfladen af marmor. Feje tumlede marmor gulve med en soft-strittede kost og tørre tumlede marmor tabeller eller bordplader med en blød, fugtig klud til at rengøre væk hverdagens snavs og snavs.

•Prevent utilsigtet udslip fra farvning tumlede marmor produktet ved at rense dem, så snart de opstår. Bruge et specielt formuleret sten og injektionsmørtel rengøring produkt på dit tumlede marmor, hvis det er nødvendigt, at fjerne vanskelige pletter.

•Enhance farven på din tumlede marmor ved at behandle det med en sten enhancer produkt. Anvende den sten forstærker til din tumlede marmor ifølge pakke retninger.

•Dæk udendørs tumlede marmor med en beskyttende plastik tarp i våde, frost vejr. Hvis venstre afdækket, kan regn trænge ind i overfladen af din tumlede marmor og fryse internt, forårsager den tumlede marmor til knæk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com