Sådan Care for udendørs planter om vinteren

March 15

Sådan Care for udendørs planter om vinteren

I vinteren indtaste de fleste planter vækstdvale til de kolde måneder. Forbereder dine udendørs planter for vinteren sikrer de vågner op i foråret sund og ubeskadiget. Fortsatte pleje hele vinteren minimerer også skader, der kan opstå. Stedsegrønne træer og buske skal fortsatte pleje året rundt, som de aldrig ind i en dyb hvileperioden. Andre planter er mere tilbøjelige til at bryde eller frost skader end andre og skal udvises særlig omhu før temperatur dalende. Mens der er mindre at gøre i haven, nogle plante pleje stadig finder sted i de kolde måneder.

Instruktioner

•Tag sommer dækningsmateriale, døde blade og andre haven snavs før jorden fryser i efteråret. Disse havnen sygdomme over vinteren, der angriber planter, mens de er sårbare i foråret.

•Lay ned frisk muld. Lægge 2 til 4 inches af halm dækningsmateriale over flerårige blomsterbede at beskytte kroner af planter mod frost og forhindre frost heave, forårsaget af optøs og genindfrysning af jorden. Muld over overfladen rødderne af træer og buske til at beskytte disse og bidrage til at bevare fugt i jorden.

•Kontrollér jord for fugt omkring stedsegrønne træer og buske når nogensinde jorden tør hele vinteren. Vand de stedsegrønne planter, hvis jorden er tør og ikke frosset. Ellers, blade eller nåle vil blive brune og dø.

•Erect vind bryder for stedsegrønne planter, hvis de ikke er i et beskyttet område. Surround anlæg med stakes og wrap jute omkring indsatsen. Dette virker som en vind pause uden fældefangst varme, der kan brænde anlægget på solrige dage.

•Flyt container planter i et beskyttet område i løbet af vinteren. Rødderne er i mere fare for frost i containere. Sted i et skur, garage eller en placering væk fra vinteren vinden og solen.

Tips & advarsler

  • Anti-tørremiddel sprays er tilgængelige for stedsegrønne planter, at beskytte bladene tørrer, når jorden er tør.
  • Placer ikke dækningsmateriale lige op mod stammerne af buske og træer. Mus vil indlejre i det og tygge på træ bark, skade planten.
  • Beskære ikke planter om vinteren. Beskære væk vinter skader i foråret når anlægget begynder aktivt voksende igen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com