Sådan Care for Western Red Cedar

December 15

Sådan Care for Western Red Cedar

Fra nordlige strækker British Columbia, Canada, Californien, en robust rygsøjlen af bjergene for næsten 1.500 miles parallel til Pacific kysten af Nordamerika. Langs skråningerne og i dale i disse bjerge nærer humusrig jord blandet nåletræ skove i store overflod.

Instruktioner

•Den størstedelen af Western Red Cedar (Thuja plicata) vokser i kystnære skove. Western Red Cedars vokser også i British Columbia, Washington, Idaho og Montana, hvor de er mindre i statur med en stram knyttede vækst karakteristiske tørrere indvendige skove. Cedars sjældent vokse i rene bevoksninger men er generelt fundet i forening med andre arter. Western Red Cedar skove er overvejende forvaltede skove, hvor kontrolleret høst, naturlige regenerering og genplantning programmer sikre en perpetual høst. På grund af den iboende karakter af Western Red Cedar til at modstå den udendørs elementer og insektangreb kræver Cedar ikke en finish til at holde sin struktur gennem årene.Mange folk foretrækker at lade deres cedar møbler til "naturligt alder" udendørs uden nogen finish på alle. Over tid vil de farverige toner af træ vejr til en smuk sølvgrå, fremhævet af mørkere striber, og korn af træ vil blive lettere hævet.

•Hvis du vil gerne bevare den farverige toner af den frisk slebet cedar talløs finish kan bruges på cedertræ møbler. De typer vi har prøvet og anbefale er god kvalitet gennemtrængende fangere og gennemsigtig eller fast ydre pletter. Der er en bred vifte af farver at vælge fra disse dage, hvilket gør det let at matche dine eksisterende indretning. Jeg ville anbefale 2 coats af en semi gennemsigtige pletten med en UV-hæmmer som "Sikkens Cetol 1 (naturlig) at bevare det flotte udseende af dine møbler. Hvert 2. år du kan ansøge igen en jakke af pletten til at opfriske finish. Lidt eller ingen slibning, forberedelse eller primer er nødvendig, når du bruger en plet.

•Paint vil fungere fint men gerne på alle udvendige overflader, over tid vil begynde at flage og vil i sidste ende er nødvendigt skrabning og lakering. Pletten, dog er "åndbar" og vil ikke fælde fugt, derfor - ingen blærer, ingen peeling. Western Red Cedar bør konserverende behandlet er beregnet til brug i applikationer hvor det er gravet ned i jorden. dvs hegnspæle, liggende bånd eller haven Arbor indlæg.

Tips & advarsler

  • Jeg anbefaler ikke bruger olie finish på din udendørs møbler som støvpartikler i luften vil holde sig til målstregen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com