Sådan Care for Wisteria vin

May 21

Blåregn er en energisk, slyngende vinstok, der kan vokse op til 25 fod lange. Nogle sorter er meget invasive og kan forårsage skader på boliger og andre planter i området. Alle typer af blåregn har potentiale til at tilstoppe tagrender, så mens plantning vin du skal holde det væk fra huset. Blåregn trives i USDA zoner 5 til 10, områder af USA hvor temperaturen ikke falde lavere end-10 grader F. omsorg for vin er ikke svært, så længe du ved hvordan du styre det.

Instruktioner

•Plant blåregn i lidt Sure, rig og dyb jord i et område med fuld sol. Før plantning, arbejde jord 18 til 24 inches dyb med en spade og derefter grave i sphagnum, husdyrgødning eller organisk kompost at lufte jorden. Oprejst en solid støtte som et espalier eller arbor op som vinstokkene vil klatre.

•Kapacitet grundigt efter plantning og derefter en tomme en uge før det er fastslået. Når anlægget starter voksende energisk sin egen, kan du sænke vanding frekvens. Hvis det begynder visnen, øge vand frekvens igen.

•Fertilize årligt mens anlægget er stadig ung at tilskynde vegetativ vækst. Når vinstokken fylder den plads, du har angivet for det, stop befrugtende helt. Planterne er ikke sandsynligt at blomstre, indtil du stopper befrugtende. Følg vejledningen på pakken med programinstruktioner.

•Vælg den stærkeste oprejst stilk være grenen leder og knytte den til støtte. Tog det opad og lad det vokse. Vælg sidevåben som vin vil blomstre, som er mindst 18 inches fra hinanden til at træne langs espalier. Beskære alle andre side skud ud af anlægget.

•Prune ny side skyder om sommeren lige udenfor noden sjette eller syvende blad. Skære nogen nye skud til halvdelen eller en tredjedel deres anstrengelser for at fremkalde blomstring. Også fjerne filialer, lange, pjuskede. Vinter beskæring vil kun opfordre vegetativ vækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com